יש לי בעיה :[

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה :[
    קרין..
    26/07/2007

אוקי..אז.. אני עולה לכיתה ח'.. ואני יחסית נמוכה לשאר הבנות בשיכבה שלי.. אני 1.50 בערך.. ואני שוקלת 43.. אמרו לי שבגיל שלי.. ההבדל בין הגובה למשקל צריך להיות 110. . כאילו נגיד 1.50 אז אני צריכה לשקול 40.. אבל אמרו לי את זה ממזמן..וגם אמרו לי שכשנהיים בוגרים ומתפתחים והכל.. אז זה צריך להיות פחות 100 נגיד 1.50 אז לשקול 50.. אבל לא חשוב.. המשקל שלי הוא דיי בסדר.. יש לי הרבה שומנים בבטן כאלה.. ואני רוצה שהבטן שלי תיהיה שטוחה.. ושאני לא אצטרך להכניס אותה.. בנוסף, היריכיים שלי ממש נוראיות..
    ארוחת הבוקר שלי היא דגנים עם חלב
    ארוחת הצהריים שלי היא עוף\שניצל עם תוספת (אורז,פסטה,תפוח אדמה וכו')
    ואני אוכלת ה-ר-ב-ה בין הארוחות (פרות,ממתקים... ובעיקר שטויות)
    בערב.. אני בד"כ לא רעבה.. זה כבר קבוע אצלי שאני כמעט תמיד בלי ארוחת ערב.. במיוחד בחופש.. שאני אוכלת ארוחת בוקר ב11 , ארוחת צהריים ב4-5 ו...הארוחות שלי מלאות.. אז כבר לא בא לי ערב.. אבל אני אוכלת מידי פעם.. מלוואח, או פיצה, או פנקייקים, או יוגורט..
    תעזרו לי.. בקשהההההה, אני עושה הרבה ספורט.. ועדיין יש לי מלא שומנים ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה :[

הוספת תגובה

• אופס...

ליאור
    26/07/2007

קרינוש... בטעות כתבתי את התגובה שלך ליוסי... סליחה, תגידי לי אם קראת אותה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבתי בטעות ת'תגובה שלך אצל יוסי..

קרין..
    26/07/2007

למעלה--התגובה השלישית..זה מה שרמשתי לך..
    תקראי ותגיבי לי..בקשה ,
    ביי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה העברתי אותה לפה

קרין..
    26/07/2007

איך קוראים לך ובת כמה את ?

ו..תקשיבי, אני באמת עושה הרבה ספורט אני כמעט כל יום בבריכה שלנו איפה שאני גרה..עם חברות שלי.. אין לי בעיה עם זה.. אני רוכבת על האופניים לכל החוגים שלי.. באמת שאין לי בעיה..
    אני אפילו גמישה יחסית.. ואני מעולה בספורט (בשיעורי ספורט של ביצפר)
    ו..אין מה לעשות..אין לי מה לאכול לארוחת ערב.. לחם שחור אני לא אוהבת (לא שאני מתה על לחם לבן) אבל שחור זה דוחה.. גבינה..אני לא אוכלת שום סוג של גבינה.. ויוגורטים, רק סוג אחד.. שאני גם מתחילה לשנוא אותי..
    ו..תודה בכל אופן..
    :]
    דברי איתי..
    ותעני לי בת כמה את, מאיפה את ואיך קוראים לך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרין החמודה!!! =)

ליאור
    28/07/2007

כתבתי תגובה איפה שהוא והיא נעלמה, אז אני אנסה עוד הפעם...
    קוראים לי נועה, אני בת 16, ויותר מזה אני לא יכולה להגיד לך כאן (...)
    אני דיי מבינה בנושא של משקל ודיאטה כי אני בעצמי הצלחתי לרדת דיי הרבה (3 ק''ג על השבוע הראשון) ועכשיו אני שוקלת 50 והגובה שלי הוא 1.70 מ'. (שזה דיי נורמלי).
    אם את צריכה עזרה תגידי, מקווה שעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו