דחוףף מאוד!@

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףף מאוד!@
    חסוי
    26/07/2007

שלום שמי הילה ואני בת 11 וגובהי 1.50
    אני שוקלת 54.5 ועולה לכיתה ו' כולם הכיתה יורדים אליי שמנה
    זה הקללה המיוחדת שלהם והם יודעים שזה מעליב אותי
    אני לא יודעת עם אני אוכלת נכון ?!
    א. בוקר:
    1.דגנים+חלב (הרבה)
    2.חביתה+פיתה (רוב הימים)
    ב. ביניים"
    1. שתי חטיפים (כגון דוריטוס במבה ביסלי וכ'ו..)
    2. עוד כערת דגלים +חלב
    ג. צהריים:
    1.שניצל /שניצל תירס (רוב מה שאי אוכלת בצהריים הוא בשר או שלפעמים אני לא אוכלת)
    2. תוספת רטבים אורז ,פסטה,ועוד...+שתיה ממותקת רוב האוכל
    ד.ביניים:
    1 . חטיף 1
    ה.ערב :
    אני בדרך כלל לא אוכל ערב אבל יש ימים שאני אוכלת
    1.חביתה +פיתה
    ואני אני שותה שתייה ממותקת אני לא ממש רעבה
    אבא שלי הסביר לי נושא השתיה שאני אוהבת היא קולה הואאמר לי לקחת בשר קר לשפוך עליו כוס קולה לראות תוך כמה דקות איך הבשר שפג מהר את הכולה ונעייה קטן וזה מה שקורה לי במעיין ...
    עכשיו הביעה שאימי תמיד אומרת לי שאני שמנה ואיז דובה אני ואם אני ירזב יהיה לי גוף יפה
    בדרך כלל אני עושב בבית ספר היתעמלות ספורט אבל עדיין מתעייפת ונותנת למורה פתק שכואב לי כל הגוף
    עכשיו יש לי עוד בעיה שגילו לי יש לי 3 אבנים בכליות
    וזה לפעמים מכאיב לך את כל הגוף ואני לא יכולה ללכת וכולם צוחקים עליי
    אבל יחסית אני מקובלת בכיתבה כי אני מצחיקה שם את כולם אפילו את הבנים
    אבל אני לא יכולה אני מיתביישת לבוא לבית סהפר אני רואה ילדות רזות שלובשות את המכנסיים
    שאני רציתי פשוט הם לא עולות עליי כשהייתיע קטנה הייתי רזה אז היו לי מלא בגדים עכשיו אף אחד מהם לא עולה עלייי ואני רוצה להיות יפה כמו כל בנות הכיתה ולקול 35/38 להיות רזה זה המשאלה שלי
    רק רציתי להוסיף שרוב ביום אני שותה מים לפחות 10 כוסת בערך לא יותר כי אומרים לי שזה חשוב וזה מפורר לי את האבנים בכליות
    אני מאוד מקווה שהבנתם אותי?!
    ושאלתי הי אהאים מה שאני אוכלת בריא? איך אפשר לשפר זאת? ומה היה התפריט שלי ? ואיזה שתייה לשתות?
    מקווה שתהני אל השאלות שלי ?!

בתודה רבה רבה

הילה חוטה

נ.ב: לכול הילדים שרשמו כל הכבוד ודרך צלחה בשיפו רובכלל בחיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףף מאוד!@

הוספת תגובה

• חטיפים

חסוי
    26/07/2007

עשי טובה לעצמך אל תגעי בחטיפים.לפני שנה ומשהו אני זללתי תפוצ'יפסים ועכשיו כשאני רואה תפוצ'יפס אני נגעל ממנו.אני לא נוגע בחטיפים.ובגלל זה עכשיו אני במשקל תקין.כל התפריט בסר חוץ מחטיפים.אם את כל כך לא מחזיקה מעמד בפני חטיפים תאכלי חטיף דייאטתי ביום(אנרג'י)
    מקווה שעזרתי לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חטיפים,לא שתיה ממותקת!!!!!!!!!!!

חסוי
    26/07/2007

הנה את מספרת בעצמך שזה גורם לך לבעיות כלליות בגוף.
    תקשיבי רק לעצמך,אל תתפתי לאוכל.לדוגמה ההורים שלי מנסים להביא לי עוגה,או כל דבר משמין אני פשוט זורק.יש לי אחות מאוד שמנה שההורים שלי לא מנסים לעשות כלום,הם אדישים.אז כל מה שהם מצציעים לי לאכול אני לא אוכל,אני מכין לעצמי.ההורים שלי שותים שתייה ממותקת והם שמנים וזה גורם לסכרת ברמה גבוהה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד על האומץ להודות

שלהבת
    26/07/2007

כל הכבוד שאת לוקחת יוזמה על עצמך ועל גופך.
    כמה טיפים יש לי בשבילך (כשאני היתי בגילך היתי במצב דומה)(כיום אני בת 32 נ+2 ועדיין שומרת על משקל ובודקת כל מה שנכנס לפי.
    דבר ראשון :
    להפסיק את שתיית המיצים הממותקים והגזוז
    לצמצם את אכילת המאפים (פיתות, בוקסים וכל העוגות והעוגיות)
    להוסיף ירקות לתפריט (בארוחת צוהריים או ערב)
    וכמובן פעילות גופנית (ספורט)- חוגים או הליכה

בתקוה שעזרתי לך בהצלחה
    שלהבת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו