מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה אינטנסיבית בשבוע.יניב26/07/2007
אהלן, בשבוע הבא אני יורד לאילת. כאמור, העיר אילת מציעה בעיקר ים ובריכה.. דבר שמכניס
אותנו לעיתים ללחץ (או לפחות אותי), בידיעה שאני אמור להוריד חולצה ולהתהלך על הגוף,
עם רצון לגוף נורמלי, נטול כרס/צמיגים/שומנים מיותרים (לא, לא ביקשתי שרירים).
האם יש דרך לעשות דיאטה "דרמטית" תוך שבוע?..
ידוע לי שדיאטה מסוג זה היא לא דיאטה שמיועדת להורדה לטווח הארוך ולשמירה עליה..
אבל זה לא מה שאני מחפש, יש לי כרגע מטרה אחת- עוד שבוע אילת. מעבר לזה פחות אכפת לי,
או לחילופין- לאחר מכן אוכל להתחיל בהורדה מסודרת ומבוקרת.
אשמח אם למישהו יש תשובה בשבילי (ואני שוב אדגיש, היני יודע שדיאטה "רצחנית" היא מסוג
הדיאטות שלאחריה עולים עוד יותר.. אבל זה כרגע לא משנה לי)
*אני בן 17 וחצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליניב
ד''ר הגר שפר26/07/2007הי ליניב
אתה צודק, דיאטה קיצונית היא אינה בריאה ואף מסוכנת ואני לא ממליצה לך עליה, בנוסף לאחריה עולים במשקל אף יותר מקודם.
אני מציעה שתעשה את הדברים הבאים כדי להצליח להראות יותר טוב באילת וגם בהמשך החופש לקראת השנה הבאה:
לאכול 5 ארוחות קטנות
לשתות רק מים ולפחות 12 כוסות
להמנע ממזון מטוגן
להמנע ממתקים וחטיפים ובמקומם לאכול פרי, קרטיב, יוגורט
לאכול סלט בכל ארוחה
לעשות שעה של פעילות גופנית ביום
לעשות 50 כפיפות בטן ביום
לאכול חלבון: ביצה, גבינה,דגים,בשר - בכל ארוחה
לאכול לאט וולעוס היטב
אני מאמינה שאם תשמור על הכללים האלה תראה הבדל אבל בלי לפגוע בגוף שלך. חשוב שתאכל נכון גם באילת וגם בהמשך החופש כאורח חיים בריא ולא כדיטה זמנית
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על התגובה הסימפטית..
יניב27/07/2007אני ללא ספק אקח את העצות שלך, ואקיים אותם. בתקווה ליהנות מגזרה נעימה
ונוחה גם באילת, גם בחופש וגם בתקופת הלימודים..
תודה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)