מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספורט בבית..לי26/07/2007
אני בת 15, הגובה שלי הוא1.55 ואני שוקלת 59
זה לא שאני שמנה,פשוט יש לי בטן יוצאת מעט ,הידיים קצת גדולות,ובמפשעה הרגליים שלי צמודות..
איזה ספורט אני יכולה לעשות בבית כדי להוריד את הדברים הלו? כי עכשיו ממש חם בשביל לצאת החוצה..
אשמח אם תענו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללי
שלי ראכמוט27/07/2007הי, לי
נכון, באמת משקלך תקין.
אם מפריעה לך הבטן את יכולה להקפיד לעשות כפיפות בטן 3-4 פעמים בשבוע.
ו/או תרגילים לבטן תחתונה.
לאזור הירכיים - אם אני מבינה נכון, שגם הוא מפריע לך. את יכולה לעשות פעילות לעיצוב וחיטוב גם 3- 4 פעמים בשבוע.
להתחיל בהדרגתיות ואז לעלות את המינון.
דוגמא לתרגילים:
כפיפות בטן- ידיים מאחורי העורף, לעלות לאט מעט ולרדת - לעשות 15 כפיפות קדימה , 15 לכל צד. לעלות בהדרגתיות ל30 .
לאזור הירכים:
לשכב על מזרון על הצד, ולהעלות רגל אחת מעל הרגל השנייה עד חצי מזווית של 90 מעלות - 30 פעמים ולעלות בהדרגה עם הזמן ל60 פעמים ולהחליף רגל כל פעם.
חשוב לעשות מתיחות בסוף האימון
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)