שלום!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום!
    אוריה
    27/08/2007

שלום קוראים לי אוריה שאני הולכת אם דודים שלי לברכה אני שוחה אם גופייה ומכנס כי אני מתביישת וכי אני חושבת שאני שמנה אבל הם אומרים לי שיש לי גוף יפה אני לא אוהבת את הגוף שלי אני חושבת שאני שמנה עשיתי הרבה דיאטות למרות שאני עוד קטנה אני מרגישה שזה לא המשקל שאני צריכה להיות בו אני צריכה לשקול 8 קילו פחות איך יורדים 8 קילו בשבוע בבקשה תעזרי לי כל החיים שלי אני שמנה אני רוצה להרגיש איך זה להיות רזה כמו כל החברות שלי ללבוש בגדים צמונים ולהרגיש טוב אם הגוף שלי תחזירו אליי תשובה שלום ולהתראות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום!

הוספת תגובה

• תשובה לאוריה

ד''ר הגר שפר
    27/08/2007

הי אוריה
    צר לי לאכזב אותך חמודה אבל אי אפשר לרדת 8 קילו בשבוע, 8 קילו יורדים לאט בערך ב 4-5 חודשים, אבל מה שחשוב זה שהירידה תחזיק מעמד ולא תצתרכי לעשות שוב דיאטה.
    אני מציעה שתשלחי לי עוד מכתב, תכתבי בו את הגיל, גובה והמשקל שלך, כמה פעילות גופנית את עושה ומה את אוכלת, ביום יום ואני אעזור לך לבנות תפריט טעים ובריא שיעזור לך לרדת במשקל.
    אז אל תתיאשי העזרה בדרך
    מחכה לתשובה
    הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו