מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעית בטן ומשקלמורן11/10/2007
אני בת 16 עוד מעט שוקלת 63 1.54
אני מאוד נמוכה לגילי אבל זה מפני שאני לא אוכלת נכון אני לא אוהבת גבינות ולא בשר אני לא מסוגלת להכניס לפה יוגורט זה עושה לי כאבי ראש ובטן וזה לא טעים לי בכלל ..כנ"ל לגבי הבשר..
אני אוכלת הרבה ממתקים ושטויות חטיפים עוגיות מיצים מתוקים אני יודעת שכל זה לא בריא אבל אני לא יכולה בלי זהוהבעיה שלי זה גם מלח אני אוהבת הרבה מאוד מלח אני מסוגלת בסלט לשים יותר מ 3 כפיות.
וגם כנ"ל לגבי סוכר וצבעי מאכל.וארטיקים וואי
התפריט שאני אוכלת..בבקשה תתקני אותו ואל תתני תפריט מחדש..זה תפריט בימים של עכשיו שניסיתי להתאים אותו לעצמי.ואני לא יודעת עם התאמתי טוב.ניסיתי לשלב מעדני חלב ועוף ולהפחית חטיפים ומיצים.עבדתי על זה עם אמא.
בבוקר:
בקבוק אקטימל קטן(זה הדבר החלבי הקטן שלי)
בית ספר:
4 פרוסות של לחם קל עם חומוס מלפפון חמוס,וגבינה עם מטבוחה
ו 2 מלפפונים.
ומים
ארוחת צהריים:
אם זה בבית ספר אז מנה חמה
אם בבית אז שניצל טבעול הצמחוני עם תירס ואורז ומקורונים וסלט עם הרבה מלח.
או שניצל עוף אמיתי עם ציפוי עם סלט.
או ביצה עם מקורונים.
ביניים:
2 פירות(אפרקס,תפוח-לדוגמא)
2 פירכיות (כל אחת 40 קלוריות)
ופה הבעיה שלי לנשנש אני כל הזמן רעבה בשעה 4-6
ארוחת ערב:
מעדן גמדים קטן..
(ידוע לך כמה קלוריות יש בו?או האם הוא משמין?)
אחרי ארוחת ערב:
לפעמים עם המשפחה
מרק עדשים עם הרבה חריף +אורז+גרגירי חומוס+חלה
זה משמין ככה?
וספורט אני התחלתי לעשות שעה הליכה 3 פעמים בשבוע..
אני רוצה להוריד את הבטן במיוחד כי היא מאוד מציקה לי כבר יותר מ6 שנים שיש לי בטן גדולה מאוד
ואני לא מצליחה להוריד אותה
אני יודעת שאם היא לא תהיה אני ירגיש יותר טוב עם עצמי ועם המשקל שלי ויהיה לי יותר ביטחון להיפתח
בבקשה תעזרי לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכנסי .
קורל .11/10/2007שלום לך ,
אני אמא ל-3 בנות ..
בתי האחת בת 13 עוד מעט והיא שוקלת 66
את בת-16 ואת שוקלת : 63
אז זה לא כ"כ נורא !
רק רציתי להודיע 1.
הגרר ^* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שלי ראכמוט12/10/2007שלום לך,
לפי הנתונים שרשמת את צריכה מאוד לשמור על משקלך ולא לעלות יותר במשקל.
התפריט שרשמת הוא יפה מאוד .
הנה מספר טיפים:
- בארוחת צהרים ראיתי שרשמת מספר אפשרויות וזה מאוד טוב- קודם , צריך לשים לב לכמות הקלוריות במנה החמה ,ולשים לב לכמות של המקרוני או האורז שאת אוכלת - לנסות להקפיד על כמות של כוס- כוס וחצי חד פעמית לאחר בישול.ולנסות לצרף ירקות לכל ארוחה כי הירקות יכולים לעזור בתחושת השבוע.
בקשר לשעות שאת מרגישה רעבה - מאוד חשוב לאכול בשעות האלו, את יכולה גם מדי פעם לקחת במבה קטנה של 25 גרם או חטיף אנרגיה דל קלוריות.
ארוחת הערב צריכה להיות משביעה ושוב בארוחה עם המשפחה- צריך לשים לב לכמויות.
עדיף אולי מדי פעם להחליף את אחת הארוחות לסלט + 2 פרוסות לחם + ממרח או ביצה , ולא לאכול 2 ארוחות מבושלות ביום.
ירקות חופשי
ולשתות רק מים או דיאט
אשמח אם תעדכני אותי איך הולך
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)