כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    טל
    27/10/2007

היי.. אני חושבת שמה שאתן עושות פה זו עבודה מבורכת..
    יש לי כמה שאלות ואשמח עם תענו לי עליהן:

1. אני בת 13 וגובהי 150 ומשקלי כ-70.. אני עושה פעילות אך ורק בשיעורי ספורט ואציתי לשאול האם אתן יוכלות לתת לי תפריט שאני אוכל להוריד בו הרבה קילוגרמים?

2.כרגע אני מידה 44 או XL ורציתי לשאול כמה ק"ג עלי לרדת בשביל לרדת במידה?

3. כמה קלוריות מורידים באימון טניס של 45 דקות? (חברה ביקשה שאני אשאל)?

4. יש לי מדרגה בבית ורציתי לשאול אם זה אימון טוב לעלות ולרדת 100 פעמים כל יום?

5. שוב תודה ואשמח אם תענו לי

טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• תשובה לטל

שלי ראכמוט
    27/10/2007

שלום,

שאלת הרבה שאלות - ואני אענה לפי המספור שכתבת:
    1. את נמצאת בעודף משקל - לכן כדי לרדת במשקל בצורה נכונה ובריאה רצוי גם להפחית כמויות וגם להתחיל לעשות פעילות בנוסף לפעילות הגופנית בבית הספר. אם תוכלי לרשום לי 3 ימים מה את אוכלת - כדי שאוכל לתת לך תפריט יותר מתאים ובינתיים- תתחילי לעשות אפילו הליכה של חצי שעה פעמיים- שלוש בשבוע ותעלי בהמשך את הזמן.
    2. כדי לרדת מידה- צריך גם לרדת במשקל , אבל לפעמים אם עושים ספורט ולא מורידים במשקל הרבה -אבל השומן יורד ואז גם ההקפים מצטמצמים , לכן קשה לי לתת לך תשובה על זה. צריך לבדוק את זה על הגוף שלך ומה קורה כשאת מתחילה להתאמן.
    3. שריפת קלוריות תלויה במשקל הגוף - לכן אני לא יכולה להגיד לך כמה חברתך תשרוף בטניס.
    4. לעלות במדרגות או לעלות במדרגה 100 פעמים כל יום - זה מעולה, אבל אני מציעה להתחיל פחות מ-100 וכל יום להעלות קצת.

בהצלחה
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו