ביתי בת ה 18 חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביתי בת ה 18 חודשיים
    רונית אשטמקר
    27/02/2011

ביתי בת ה 18 חודשיים ושוקלת 9 קילו היא באחוזן 5 לפי מה שטיפת חלב אמרו.אני ובעלי מאוד רזים וגבוהים והיא יחסית נמוכה לגילה היא מתפתחת יפה איך היא לא אכלנית והרופא יודע מזה והוא אומר לתת לה לאכול כשהיא מוכנה.איך אני מעדייפה שהיה לה שעות קבועות.ופה אני ממש מבולבלת ועובדת עצות כי אפילו ארוחות לפי בקשתה לא עוזרים היא רואה את האוכל ובורחת.והרופא גם מעדייף שהיא תמשיך לקחת ויטמנים.השאלה שלי האם זה אומר משהו לגבי זה?והאם יש אפשרות לאכול מאכלים שיעזרו לה לעלות במשקל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביתי בת ה 18 חודשיים

הוספת תגובה

• מוסיפה

רונית אשטמקר
    27/02/2011

אהה רציתי להוסיף שחיכית שהיא תהיה רעבה הרבה זמן איך תמיד היא העדיפה את המים לפי מה שרופא אומרזה חשוב שהיא תכיר את המנגנון של רעב ושובע גם לבד ובמיוחד להמשיך להציע לה את האוכל איך זה לא עוזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביתי בת ה 18 חודשיים - תגובה

מיכל מסר בן שלום
    07/03/2011

רונית שלום,
    עוד כצה פרטים שחסרים: מה ביתך כן אוכלת?
    האם אוכלת תחליפי חלב או יונקת?
    האם אוכלת איזשבם מזונות מוצקים?
    חוץ מאחוזון 5 במשקלה (שכפי שתיארת את בעלך שניכם רזים ועל כן אחוזון זה יכול להיות תקין כל עוד שומרת עליו לאורך זמן), מה אחוזון הגובה/ אורך שלה, ומה היה אחוזון זה בלידתה.
    מכיוון שיש הרבה פרטים שחסרים, אני ממליצה להגיע ליעוץ אצל דיאטנית ילדים שתעריך את מצבה של ביתך.
    בהצלחה
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו