תודה לך, לא היה לי שום דבר בילדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה לך, לא היה לי שום דבר בילדות
    רותם
    20/07/2011

שלום לך

לא היה לי התנתקויות שהייתי צעירה יותר, זה החל לאט לאט עם התאונה שקרתה לפני כ-4 שנים. וההתנתקויות בשנה האחרונה התחילו מאוד מאוד להפריע לי. שהפסקתי לנהוג, שמא זה יקרה לי בנהיגה.

הייתי בטוחה שזה קשור לקשב וריכוז, אתה מפתיע אותי מאוד. וכך גם המטפלים במכון שבו אני מטופלת, במכון שפיצר בחיפה, סברו, שהבעיה היא על כיוון קשב וריכוז.

תודה לך

רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תודה לך, לא היה לי שום דבר בילדות - תגובה

ד``ר עדי אדר
    22/07/2011

שלום לך!

הפרעות קשב ראשוניות מקורן בילדות וסביר מאוד להניח כי ארועים אשר את מתארת ואשר הופיעו בבסמוך לאחר חבלת ראש מקורן נוירולוגי.
    איבוד זיכרון, הפרעות קשב וריכוז הן יחסית תופעות שכיחות לאחר חבלת מוח , במיוחד אםנגרם נזק אורגני. מגוון התסמינים לאחר חבלה כזו נע מתחושות חרדה, קשיי הרדמות, תנודתיות רגשית ועד תופעות שלחוסר התמצאות וכו'.

לכן חשוב מאוד מעקב נוירולוגי במצב כזה!

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לקשיי קשב

רותי
    22/07/2011

שלום לך

תודה שהתיחסת להמשך שאלותי..

כל מה שציינת אני סובלת מכך, קשיי הירדמות, תנודות במצבי רוח, כאבי ראש עזים.

ייתכן בעצם שהבעיה שלי לא על רקע קשב וריכוז?

אני יודעת שכעבור 30-35 דקות, אם אני עושה מטלה כלשהי, אני מאבדת את הריכוז, ובשיקום מאפשרים לי, לצאת 2-3 דקות לצאת, אני חוזרת לריכוז רק כעבור 5 דקות.
    האם זו לא בעיית קשב, מבלי להיכנס לבעיית ההתנתקות שיש לי?

תודה על תשומת הלב
    רותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו