פורום הפרעות קשב וריכוז - יש לך שאלה?

בפורום זה תוכלו להתייעץ על נושאים כמו ליקויי למידה, ריטלין,ADHD ,ADD היפראקטיביות, פסיכולוגית ילדים, קשיי למידה, TOVA, דיסלקציה, דיסקלקולציה, דיסגרפיה, אבחון, ריטלין, אנטנט, קונצרטה ועוד

מנהל הפורום

ד"ר עדי אדר
ד"ר עדי אדר
053-4877808
הוספת הודעה לפורום
 
תמונה
לקביעת תור אצל ד"ר עדי אדר
053-4877808 ללא פרסום בפורום
 
  • ויואנס ופוקלין התלבטות
    רויטל
    07/08/2020

    שלום רב, אני נוטלת ויואנס 50 מ"ג כבר 4 ימים ברצף. אני לא מרגישה דבר למעט חרדות ואי שקט...
    לפני הויואנס לקחתי פוקלין xr 20 מ"ג אשר השפיע אך לא לאורך כול היום, ההשפעה הייתה נגמרת בסביבות 14:00 בצהריים.
    האם לויואנס לוקח כמה ימים עד שמתחילים להרגיש את ההשפעה שלו? האם זה שאני לא מרגישה כלום כשאני לוקחת אותו אז לחזור לפוקלין?
    והאם במידה ואני חוזרת לפוקלין אני יכולה לקחת כבר מחר או שמא אני צריכה לעשות הפסקה של כמה ימים בין הויואנס לפוקלין?
    מתוסכלת מאוד מהמצב ומחפשת עזרה...
    תודה רבה.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר עדי אדר - 053-4877808

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    ויואנס ופוקלין התלבטות

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • הפסקה בנטילת ויואנס האם זה מסוכן?
    אמא
    26/07/2020

    שלום רב! בני בן 9, נוטל ויואנס 50 מ"ג, מזה שנתיים ברציפות. הטיפול מוצלח ומסייע לו מאוד, ותופעות הלוואי מינוריות, לכן לא הפסקנו למשך יום אחד אפילו בשנתיים האחרונות. האם זה מסוכן ליטול ללא הפסקה? האם יש בה צורך? חושבים לעשות זאת עכשיו, בחופש הגדול ומתלבטים אם נחוצה. תודה רבה מראש!

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר עדי אדר - 053-4877808

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקה בנטילת ויואנס האם זה מסוכן?

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בעיות זיכרון אצל ילדה בת 10
    נטע
    19/07/2020

    שלום,

    ביצעתי אבחון פסיכו-דידקטי בכיתה ב'. אבחון הראה קשב וריכוז הייתה המלצה למורה מתקנת בשפה וחשבון. בכיתה ג' ביצעתי אבחון מוקסו, תוצאותיו היו שקשב וריכוז תקין (אפילו לא הסכימו לעשות חלק 2 של מוקסו עם רטלין). בכל זאת מרגישה שיש לה בעיה לזכור חומר חדש לוקח לה הרבה יותר זמן לזכור חומר חדש. לא יודעת מה לעשות לה האם יש צורך בטיפול כל שהוא, אם כן איזה. בנוסף קראתי על טיפול היפרברי לבעיות זיכרון עקב חבלת ראש (בתי נפלה ממיטה בחדר שינה שלנו בגיל שנה וקצת) רציתי לדעת מה דעתך על טיפול זה?
    תודה מראש,

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר עדי אדר - 053-4877808


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בעיות זיכרון ....

    ד''ר עדי אדר
    19/07/2020

    שלום לך נטע -
    קשיים בזיכרון ולמידה הם לא בהכרח חלק מקשיי המיקוד וריכוז הכוללים גם מאפיינים תפקודיים התנהגותיים, חברתיים, לימודיים.
    צריך להתייעץ עםהצוות החינוכי אם הם מתרשמים שקיימת הפרעת קשב ועל פי הצורך לבצע אבחון נוירולוגי כאשר מבחן מוקסו תקין לא שולל אפשרות זו.
    לגבי חמצן היפרברי... ממש לא לענין ואין הצדקה ללכת על טיפול נסיוני יקר במצב שאת מתארת.
    בברכה,
    דר' עדי אדר

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • ויואנס והשפעה על לחץ הדם - התייעצות
    רועי
    05/07/2020

    שלום,
    בן 37, בריא בד"כ.
    יום שישי שעבר עברתי בפעם הראשונה ממינון ויואנס 30 ל 50 מ"ג היות והיו עוברות שעות רבות עד שהייתי מרגיש שהתרופה עובדת. ברקע יש לי סינוס ברדיקרדיה, אך כל הבדיקות הרפואיות שעשיתי עד עכשיו לא הצביעו על בעיה (אקו ומבחן מאמץ היו תקינים) והקרדיולוג לא אבחן בעיה כלשהי. הלחץ דם שלי כשאני לא נוטל את התרופה הוא בערכים התקינים 110/70. כשנטלתי ויואנס 30 מדדתי באופן יזום את הל"ד והוא היה בסביבות 125/80 וביום שישי כשנטלתי בפעם הראשונה 50 מ"ג הוא היה 129/80 ופעם אחרת 132/83.
    השאלה שלי היא מה מומלץ לעשות במקרים האלה והאם העלייה בלחץ הדם מסכנת? האם הל"ד צפוי לרדת עם הזמן עם הסתגלות לתרופה או לא? כי להוריד מינון אני פחות מעוניין היות וה-30 כבר לא ממש משפיע עליי או שלוקח הרבה שעות עד שהתרופה מתחילה לפעול.
    תודה.
    רועי

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר עדי אדר - 053-4877808


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • ויואנס ויתר לחץ דם

    ד''ר עדי אדר
    13/07/2020

    שלום לך

    מוקדם לקבוע על סמך מדידות בודדות של לחץ דם.
    ממליץ בשלב הנוכחי פשוט לבצע מעקב מסודר של חודש-חודשיים.
    בדרך כלל גם אם קיימת עליית לחץ דם היא מתונה מאוד.

    בברכה,
    דר' עדי אדר

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • הפרעת קשב וריכוז אצל תינוק בן שנה וחצי?
    אמא
    04/07/2020

    שלום,
    הבן שלי בן שנה וחצי והוא לא מצליח לעשות שום דבר יותר מעשר שניות, גם לא לאכול.
    אני לא מצליחה לעבוד בקצב שלו או לדאוג לו למספיק גירויים, ואני כבר לא יודעת מה לעשות עם זה שהוא לא אוכל.
    האם יכול להיות שהוא סובל מהפרעת קשב כבר בגיל כזה?
    תודה, אמא שבפעם הראשונה אמא.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר עדי אדר - 053-4877808


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • הפרעת קשב בגיל שנה וחצי....

    ד''ר עדי אדר
    13/07/2020

    שלום לך

    שאלה מעניינת אבל בוודאי שאין אפשרות לקבוע אבחנה בגיל כה צעיר.
    אני ממליץ לקחת את הילד לבדיקה רפואית להתרשם מתפקודו, רמת התפתחותו ואולי אף בירור מעבדתי בסיסי (כגון תפקודי בלוטת תריס).
    עקרונית יתכן שעתיד יתברר שאכין קיימת הפרעת קשב אבל כיום זה מוקדם ....


    בברכה,
    דר' עדי אדר

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • האם נטילת ריטלין עלול למנוע הוצאת רישיון נשק?
    דני
    09/07/2020

    אהלן,
    אני נמצא בתהליך קבלה לעבודה באבטחה.
    כשהלכתי לרופא המשפחה לחתום על ההצהרה
    היא רשמה שיש לי ADD ואני נוטל ריטלין.
    האם זה יכול למנוע ממני לקבל רישיון נשק ארגוני?
    יש לציין שאני נוטל ריטלין רק בזמן הלימודים.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר עדי אדר - 053-4877808


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • נטיל ריטלין ורישיון לקבלת נשק

    ד''ר עדי אדר
    09/07/2020

    שלום לך

    עד היום נתקלתי פעם אחת בסוגיה כזו. עקרונית לא נראה לי קשר בין הדברים ולא ידוע לי על החלטה פורמלית של משרד הפנים בענין זה- לעתים יש יוזמות מקומיות ואז הם דורשים אישור מיוחד .

    בברכה,
    דר' עדי אדר

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תוצאות MRI וריטלין עבור סטודנטית
    שרה
    03/07/2020

    שלום.. בת 30 ומעוניינת בריטלין בגלל בעיות ריכוז נוראיות, אני סטודנטית... עשיתי MRI מח בשביל מעקב למיקרואדנומה זעירה בהיפופיזה ומצאו ממצא חדש "מוקדים היפראינטנסיים בחומר הלבן צד ימין פרונטלי- מיקרןאנגיופתיים? המוקדים לא נצפו בבדיקות קודמות". הופנתי עי האנדוקרינולוג לנוירולוג.. הוא שלח אותי לבדיקות קרדיווסקולוריות, CTA ראש וצוואר, בדיקות דם של קרישיות יתר וייעוץ המטולוגי. טרם עשיתי את הבדיקות.
    ביקשתי ריטלין והוא אמר שנדבר על זה אחרי שאסיים את הבירור... אשמח לדעת מה הקשר בין הדברים...
    אני גם לא מעוניינת לעשות CTA בגלל הקרינה (עשיתי כבר CT פעם אחת לפני שנתיים ואני באמת מפחדת)...
    איך אני יכולה להשיג ריטלין? כי בינתיים אני סובלת בלי... האם יהיה אפשר לעשות את כל הבירור חוץ מ- CTA (כלומר, האם יש נוירולוגים שיסכימו לזה)?
    צריכה עזרה... תודה רבה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר עדי אדר - 053-4877808


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תוצאות MRI וריטלין

    ד''ר עדי אדר
    03/07/2020

    שלום לך

    הדבר החשוב ביותר הוא לסיים את הבירור הרפואי ואני ממליץ לך לבצע את הבירור כפי שהרופא המליץ.
    עם כל הכבוד לבעיות קשב וריכוז הרי שניתן להמתין קמעה (המתנת 30 שנים...) לפני שמתחילים טיפול. ייתכנו גם גורמים נוספים לבעיות קשב ולכן חשוב לסיים את הבירור.

    בברכה,
    דר' עדי אדר

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אצלי זה קצת מורכב..

    שרה
    03/07/2020

    אני לא מעוניינת לעשות CTA... אני באמת חוששת... והרופא אמר שאין בדיקה אחרת... כך שאני לא אסיים לעולם את הבירור... אני באמת שואלת מה עושים במצב כזה?
    רוב הסיכויים שאין לי כלום.. הממצא ב MRI התגלה במקרה ואני רק בת 30...

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • קפיצה במינון ויואנס עבור ריכוז ועירנות
    רועי
    01/07/2020

    שלום, אני מפרסם שוב במקרה ולא ראו את ההודעה הראשונה שלי.
    בן 37, שוקל כ-65 ק"ג ובד"כ בריא.
    אני נוטל ויואנס במינון 30 מ"ג ובאופן לא קבוע לקשב וריכוז מזה תקופה. לפעמים פעם בשבוע ולפעמים פעמיים. לעיתים עושה הפסקה של כמה שבועות ושוב חוזר ליטול פעם בשבוע. לאחרונה, אני מרגיש שהתרופה עובדת פחות טוב. לוקח יותר זמן להרגיש את התרופה וההשפעות הממריצות שב"כ מרגיש נעלמות. אני כן מרגיש משהו מבחינת העירנות והריכוז, אך ממש לא כמו מקודם. השאלה שלי אם כדאי לנסות ולעבור למינון 50 מ"ג? הייתי מנסה 40, אך התרופה בארץ לא מגיעה בהפרשים של 10 למינון בסדר עולה. האם קפיצה של 20 מ"ג זה "יותר מידי" או שמומלץ בדרך כלשהי ליטול מינון של 40? ואם כן מה הדרך הנכונה לעשות זאת? כאמור לקחתי את התרופה במינון 30 מ"ג ב 7 בבוקר והתחלתי ממש להרגיש אותה מבחינת הריכוז והעירנות (אך בעיקר הריכוז) רק אחרי 14:00 בצהריים. מה זה אומר? האם זה אומר שהמינון נמוך או משהו אחר?
    תודה.
    רועי

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר עדי אדר - 053-4877808


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • מינון ויואנס

    ד''ר עדי אדר
    02/07/2020

    שלום רועי
    עקרונית איני ממליץ על מינונים ספציפים בפורום כי זה תפקידו של הרופא המטפל המכיר אותך. שינוי מינון זה לא רק ענין טכני ולכן זהו תפקידו של הרופא המטפל.
    בכל אופן ברמה עקרונית אין ספק שהמינון הנוכחי שאתה נוטל הוא נמוך מאוד ורצוי לכן להתייעץ בנושא עם הרופא שלך.

    בברכה,
    דר' עדי אדר

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תרופות לקשב וריכוז - תופעות לוואי והשפעה
    ישראל
    17/06/2020

    1. האם פעולתם של כל התרופות על המוח זהה? מה ההבדלים בין סוג התרופות השונות?
    2. יש תרופות שבאופן כללי הם בעלי פחות תופעות לוואי מהאחרות?
    3. איך מחליטים איזה תרופה מתאימה עבור המטופל?
    4. איך ניתן לדעת עם הכדור משפיע או לא? (איך מזהים השפעה)
    5. האם כדאי לקחת הפסקות בטיפול לעיתים לצורך שימוש השפעה?
    6. אם יש תופעות לוואי כמו כאבי ראש בתחילת הטיפול זה משהו שיכול לעבור עם הזמן ויש להמתין או שאחרי כדור או שניים כבר כדאי להחליף?


    עוד שאלות לגבי המוצרים בשוק
    א. מה הסיבה שאין תרופות לקשב וריכוז שהשפעתם מתמשכת כמו של נוגדי-חרדה?
    ב. יש תרופות ארוכות השפעה אך יקרות יותר, האם הם תמיד עדיפות? (נגיד עדיף קונצרטה אחת משני כדורי ריטלין, או אטנט ארוך טווח משני כדורי אטנט)
    ג. הבנתי שיש מדבקות עור שאמורות להיות טובות יותר מכדורים, למה הם לא נמכרים בארץ?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר עדי אדר - 053-4877808


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • שתי שאלות נוספות לגבי המוצרים בשוק

    ישראל
    20/06/2020

    ד. האם פרוביג'יל משמשת בארץ כתרופה לקשב וריכוז, והאם יש לה תופעות לוואי פחותות יותר?
    ה. קראתי על התרופה סטרטרה מסוג NRI שהיא תרופה בעלת השפעה מתמשכת (אינה ממריצה) וגם עובדת עוזרת לאלמנט של חרדה במידה וקיימת.
    נראה גם שתופעות הלוואי של פחותות.. למה לא מציעים אותה כקו ראשון?

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תרופות לקשב וריכוז

    ד''ר עדי אדר
    28/06/2020

    שלום לך
    אני ממליץ שתנסח את השאלה שלך באופן תמציתי כי שאלת הרבה מאוד שאלות שנדרשות להקף תשובות שהן מעבר לפורום זה.

    בברכה,
    דר' עדי אדר

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • שימוש באטנט - מינון, נטילה מקבילה, השפעה ועוד
    אדם
    17/06/2020

    1. אם לקחתי רק כדור אחד של ציפרלקס לפני שלושה ימים, זה לא אמור להשפיע ואין מניעה כרגע לקחת אטנט נכון? (באופן כללי, האם קיימת התנגשות בין תרופות חרדה לתרופות לקשב וריכוז)?

    2. ההשפעה של האטנט הינה רק לאותו יום ולאחריו הוא מתנדף מהגוף ואין לו השפעה על המוח יותר, נכון?
    כל הדברים שיש להמנע מהם וכתובים בעלון, כמו אלכוהול, נכונים לאותו היום?
    כמה זמן הכדור משפיע?

    3. כתוב בעלון שלא מומלץ להשתמש באטנט במקרה של חרדה (קיימת) עד כמה זה רלוונטי?

    4. האם יש מניעה לעשות ספורט בזמן השימוש באטנט?

    5. האם אין מניעה להשתמש בקלמנרבין או בכל מרגיע אחר, בזמן השימוש באטנט?

    6. האם אפשר להשתמש בפרוביוטיקה במקביל לאטנט ובאופן כללי האם יש תוספי תזונה שיש בעיה לקחתם במקביל אליו?
    יש מזון מסויים שכדאי להמנע ממנו?

    7. החשש העיקרי שלי הוא הכדור יגרום לנזק רציני או קבוע, וזאת אחת הסיבות שנמנעתי מלקחת אותו במשך הרבה זמן (גם בגלל שאני לא בטוח שהבעיה היא קשב וריכוז פרופר, למרות האבחון)..
    אשמח אם מישהו יכלו לעזור לי להפיג את החשש?

    8. האם כל דברים שצויינו רלוונטים עבור כל סוגי התרופות לקשב וריכוז?

    בכל אופן, חשבתי לקחת 5 מילגרם בהתחלה כדי שיהיה לי יותר קל,
    האם כדאי לחלק את האטנט לחצי ולקחת 5 מילגרם פעמיים ביום ומה הפרש הזמנים?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר עדי אדר - 053-4877808


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • שאלות על אטנט

    ד''ר עדי אדר
    17/06/2020

    שלום אדם
    מותק לקחת אטנט עם תרופות נוגדות חרדה.
    לגבי השימוש בתרופה במצבי חרדה זה צריך להתייעץ עם הרופא המטפל.
    ניתן לעסוק בפעילות ספורטיבית בזמן השפעת התרופה.
    רצוי להימנע משתיית אלכוהול בזמן השפעת התרופה.
    לגבי מינון רצוי זה דרך הרופא שממליץ על הטיפול - בכל מקרה המינונים שהזכרת נמוכים מאוד.
    ניתן לקחת את התרופה עם תוספי מזון.
    התרופה לא גורמת לנזק תמידי כלשהו ......

    בברכה,
    דר' אדר

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • טיפול בניורופידבק - בנוסף לטיפול תרופתי פסיכולוגי?
    אדם
    17/06/2020

    מישהו ניסה טיפול בניורפידבק???

    האם זה עוזר??

    כדאי לעשות את זה בנוסף לטיפול תרופתי-פסיכולוגי או בנפרד?

    האם זה אכן מאפשר להגיע למצב שמאפשר לוותר על טיפול תרופתי?

    היכן ממליצים לעשות זאת?

    אשמח לשמוע על הנושא..

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר עדי אדר - 053-4877808


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אטומיק להפרעות קשב וריכוז - תופעות לוואי
    אנסטסיה
    18/05/2020

    שלום, אני בת 36 סובלת מהפרעות קשב וריכוז, ריטלין נוצר אנטיגוניזם עם תרופה נגד יתר לחץ דם.
    רופא נתן לי אטומיק במינון 25, לאחר כמה ימים הופיעו תופעות לוואי כמו בחילות, עייפות, זיעה קרה. הוא המליץ לעשות הפסקה של 10 ימים ולהמשיך עם תרופה.
    האם ניתן להחליף תרופה מיד בלי לחקות שבועיים ולסבול שוב מתופעות לוואי?
    תודה מראש.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר עדי אדר - 053-4877808


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אטומיק - תופעות לוואי

    ד''ר עדי אדר
    08/06/2020

    שלום אנסטסיה -
    השיקול אם לעבור לתרופה אחרת או לנסות שוב את הטיפול הוא שיקול רפואי של הרופא המטפל. זה סביר לא להחליף טיפול אחרי שבועיים בלבד ולחדש טיפול, כנראה במינון נמוך יותר

    בברכה,
    דר' עדי אדר

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • ייעוץ לגבי סחרחורות וחוסר יציבות
    שם
    26/05/2020

    שלום,

    סובל מסחרחורות וחוסר יציבות לאחר תאונת דרכים שנפתחו כריות אויר צליפת שוט ומכה בראש.

    הסחרחורות מופיעות בלי שום קשר למשהו שאני מצליח לקשר בתדירות של בין כמה ימים לכמה שבועות (לא קבוע) לאחר בדיקת נירולוג תקינה הגעתי לרופא אף אוזן גרון וביצעתי ENG וקלורית תקינות.

    לאחר מכן נשלחתי לבדיקה מיפוי PET CT של המוח.
    שבוצעה אחרי הזרקה של 6 מיליקירי FDG נעשתה רגיסטרציה בו זמנית עם CT דיאגנוסטי ללא הזרקת חומר ניגודי.
    סיבת ההפניה ירידה קוגנטיבית סחרחורות וחוסר יציבות לאחר חבלת ראש.
    תיאור הממצאים מודגמת פרפוזיה קורטיקלית בלתי הומוגנית מופחתת מעט באונות הטמפורו פריאטליות משמאל.
    קליטת חומר טובה בגרעינים הברזליים, בתלמוס ובמוחון.
    לסיכום ירידת מטבוליזם קלה בלתי ספציפית באונות טמפורו פריאטליות משמאל.

    רופא אף אוזן גרון המליץ לי לעשות טיפול היפרברי (תא לחץ) מכיון שהטיפול הזה הוא טיפול חדש שיש בו המון דעות סותרות לגבי יעילות הטיפול ובנוסף הוא גם פרטי ונורא יקר.
    הייתי שמח לקבל חוות דעת נטרלית ולא מהמכון עצמו.
    לגבי יעילות הטיפול לדעתכם והשלכותיו, תופעות לוואי וכו,

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר עדי אדר - 053-4877808


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • סחרחורת וחוסר יציבות

    ד''ר עדי אדר
    08/06/2020

    שלום לך -
    מודה לך על המיסרון המפורט אך הפורום הנוכחי הוא של הפרעות קשב .
    מומלץ לפנות ליעוץ נוסף לרופא א.א.ג/נוירולוג מבוגרים

    בבררה,
    דר' עיד אדר

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • מרשם לאטנט לאחר שריטלין לא השפיע עלי בכלל
    ויקטוריו
    02/06/2020

    שלום,
    האם רופא משפחה מוסמך לרשום מרשם לאטנט?
    בלי בעיה היא רשם לי מרשם לריטלין. אך לצערי הרב ריטלין פשוט לא השפיע כלל בכלל. לא הרגשתי כלום פשוט. חשוב לציין לא עשיתי אבחון.
    תודה מראש

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר עדי אדר - 053-4877808


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • מרשם לאטנט

    ד''ר עדי אדר
    08/06/2020

    שלום ויקטוריו
    רופא משפחה לא רשאי לרשום המלצה לאטנט אלא אם הוא עבר הסמכה של משרד הבריאות לאבחון הפרעות קשב.
    לכן צריך לקבל המלצה של נוירולוג או פסיכיאטר כמובן על פי שיקול דעתם המקצועית.

    בברכה,
    דר' עדי אדר

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אטנגו רמאים - שירות לקוי, תוכנה פשוטה ואין החזר כספי
    אילת
    19/05/2020

    יתכן שלמישהו התוכנה תועיל, אך גםאם לא, על עצם פתיחת התוכנה משלמים קנס של מעל ל500 ש"ח!!
    סכום בלתי סביר ושירות לקוחות גרוע כשצריך משהו
    שוד חאור היום.
    ויש תוכנות חינמיות דומות!!!

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר עדי אדר - 053-4877808


    הוספת תגובה

     
    תמונה
