מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונצרטה בחו"לשיר04/08/2011
אני לא בטוחה אם יש ממש מה לעשות עם זה, אבל אני בבעיה ואין לי מושג למי לפנות. לפני כשנתיים התחלתי לקחת רטלין LA לטיפול בהפרעת הקשב שלי וזה שינה את חיי מקצה לקצה (מאוחר יותר עברתי לקונצרטה שעוזרת אפילו יותר). כחלק מהשינוי המדובר התקבלתי ללימודים בארה"ב ואני נוסעת בעוד פחות מחודש לשלוש שנים. אבל לצערי הרב הסתבר לי לאחרונה שהעלות של קונצרטה בארה"ב היא בערך פי ארבע ממה שהיא בארץ ולא אוכל לעמוד בהוצאה בסדר גודל כזה. ניסיתי לפנות לקופה, בעזרת רופא המשפחה שלי, כדי לבקש לרכוש כמה מרשמים מראש, אבל נאמר לי שזה לא אפשרי. אני לא ממש יודעת מה עוד לעשות. אני דיי חוששת. אחרי הכל אני נוסעת ללמוד וזאת הסיטואציה בה הקונצרטה הכרחית לי ביותר. אשמח לשמוע רעיונות. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונצרטה בחו"ל - תגובה
ד``ר עדי אדר06/08/2011שלום לך!
לשם המידע - מה המחיר של קונצרטה בחו"ל?
לדעתי הפתרון הפשוט הוא להמשיך להיות מבוטחת בארץ ולקבל מרשם חודשי דרך רופא המשפחה ואת משלוח התרופה אלייך דרך משפחתך לארה"ב - זה מה שקמובל לעשות - המשפחה שולחת את התרופה לחו"ל ואת זכאית לקבל את התרופות כל עוד את מבוטחת בארץ.
בברכה,
דר' עד יאדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)