קונצרטה בחו"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונצרטה בחו"ל
    שיר
    04/08/2011

אני לא בטוחה אם יש ממש מה לעשות עם זה, אבל אני בבעיה ואין לי מושג למי לפנות. לפני כשנתיים התחלתי לקחת רטלין LA לטיפול בהפרעת הקשב שלי וזה שינה את חיי מקצה לקצה (מאוחר יותר עברתי לקונצרטה שעוזרת אפילו יותר). כחלק מהשינוי המדובר התקבלתי ללימודים בארה"ב ואני נוסעת בעוד פחות מחודש לשלוש שנים. אבל לצערי הרב הסתבר לי לאחרונה שהעלות של קונצרטה בארה"ב היא בערך פי ארבע ממה שהיא בארץ ולא אוכל לעמוד בהוצאה בסדר גודל כזה. ניסיתי לפנות לקופה, בעזרת רופא המשפחה שלי, כדי לבקש לרכוש כמה מרשמים מראש, אבל נאמר לי שזה לא אפשרי. אני לא ממש יודעת מה עוד לעשות. אני דיי חוששת. אחרי הכל אני נוסעת ללמוד וזאת הסיטואציה בה הקונצרטה הכרחית לי ביותר. אשמח לשמוע רעיונות. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונצרטה בחו"ל

הוספת תגובה

• קונצרטה בחו"ל - תגובה

ד``ר עדי אדר
    06/08/2011

שלום לך!

לשם המידע - מה המחיר של קונצרטה בחו"ל?
    לדעתי הפתרון הפשוט הוא להמשיך להיות מבוטחת בארץ ולקבל מרשם חודשי דרך רופא המשפחה ואת משלוח התרופה אלייך דרך משפחתך לארה"ב - זה מה שקמובל לעשות - המשפחה שולחת את התרופה לחו"ל ואת זכאית לקבל את התרופות כל עוד את מבוטחת בארץ.

בברכה,
    דר' עד יאדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו