איזה מינון של סטרטרה אני צריך לקחת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה מינון של סטרטרה אני צריך לקחת?
    ד``ר עדי אדר
    23/08/2011

שלום רב שמי זיו פרץ ואאני לומד בחול והחלטתי להפסיק את לקיחת הרטלין בעקבות הרגשה רעה והחמרה בבעיית החרדה שאני סובל ממנה ולכן הומלץ פה לקת סטרטרה וקניתי את התרופה
    שאלתי היא כך אני שוקל 64 קילו , איזה מינון של סטרטרה אני צריך לקחת?
    והאם תהליך לקיחת התרופה היא בשלבים? כוונתי היא עם אני לוקח על היום הראשון את כל הכמות הוא עולה בהדרגה לכמות המומלצת הסמך להסבר על אופן לקיחת התרופה ?
    ודבר אחרון האם אתה ממליץ יותר על סטרטה מאשר רטלין לאנשים שסובלים מהפרעות חרדה וaאשמח לתשובה כי אני ממש לחוץ ולא יודע מה לעשות?
    תודה רבה על ההקשבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סטרטרה - תגובה

ד``ר עדי אדר
    24/08/2011

שלום לך!

לא ברור לי מי המליץ לך על סטרטרה. אני מניח שרופא... לכן זה מכובד ונכון לפנות אליו ולקבל הסבר לגבי המינון שהוא ממליץ.
    בעיקרון איננו מעניקים יעוץ תרופתי אינדיבידואלי במסגרת הפורום וזה כמובן אחריותו של הרופא המטפל.

לגבי ריטלין - השאלה לדעתי לא רלבנטית מכיוון שאתה מציין תופעות לוואי משמעותיות עם נטילת התרופה לכן לפחות על פ י התאור שלך כרגע תכשיר זה לא מתאים לך.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו