אדרל מול ריטלין -כמויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדרל מול ריטלין -כמויות
    רפאל
    25/08/2011

שלום
    רציתי לדעת אם אפשר בערך להשוות בין ריטלין לאדרל, מבחינת מינון. לא בטוח שאפשר לעשות השוואה ישירה אז אני ארחיב - הייתי לוקח 20 מ"ג של ריטלין רגיל (ואחר כך 40 LA ואחר כך 50 מ"ג של ריטלין LA. קונצרטה גם לא השפיע טוב). זה השפיע עלי לא טוב מההתחלה (לב) אבל רציתי לודא שאני ממצה את ערוץ התרופה הזה לפני שעובר לייבוא אישי. בהמלצת הרופא המטפל עברתי לאדרל ועכשיו אני לוקח חצי כדור אדרל, ובודק השפעה של חצי מול 3/4 כדור ומול כדור שלם. למזלי לא משפיע בכלל על הלב וכן על הריכוז.

הייתי רוצה לדעת אם אפשר כמה מ"ג "ריטלין" זה בערך כדור אדרל? או העלאה של רבע כדור אדרל לכמה זה בערך שווה "בריטלין"? האם אפשר בכלל לעשות סקאלה כזו או שאדרל יותר חזק או פשוט אחר מריטלין רגיל?
    (עדיין לא בטוח שהסברתי עצמי היטב)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדרל מול ריטלין -כמויות

הוספת תגובה

• אדרל מול ריטלין -כמויות - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    28/08/2011

שלום,
    באופן כללי אוכל לומר שאדרל ניתן במינון דומה לריטלין הרגיל.
    כמובן שאיננו נותנים יעוץ אישי לגבי מינוני תרופות. זה תפקידו של הרופא המטפל.
    גם באדרל כמו בתרופות אחרות מהתחום, קיימת השפעה אישית ומכאן חשיבות המעקב האישי אצל הרופא המטפל.
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו