הפרעות קשב וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קשב וריכוז
    רביד
    28/08/2011

שלום דוקטור..

אני בן 24, אוטוטו סטודנט ובכמה שנים האחרונות גיליתי שיש לי בעיות קשב וריכוז שמתבטאות בין היתר בחוסר תשומת לב לפרטים בין אם זה בשיעור או בשעת קריאת ספרים או מאמרים (בד"כ לאחר כמה פעמים שורות מסוימות), קושי בהבנה של נושאים מעט מורכבים ודיסאוריינטציה במידה מסוימת . אציין רק שלא אובחנתי בנושא הפרעות קשב וריכוז /היפראקטיביות בילדותי, והייתי תלמיד ממוצע בסך הכול .בשנים האחרונות לדעתי הבעיה החריפה ועקב כך לפני כחודשיים עברתי אבחון דידקטי במכון מוכר ונוכחתי לדעת כי אכן אני סובל מתסמינים של הפרעות אלו והומלץ לי לפנות לנוירולוג. עם חוות הדעת על סמך אותו אבחון קבעתי תור לנוירולוג ובמהלך הביקור הופתעתי מדברי הרופא כי האבחון היה מיותר וכי בכל מקרה אצטרך לעבור מבחן TOVA במידה ולא יתגלה חסר בויטמין B12 .כמו כן התזונה שלי די מאוזנת סה"כ ולא ידוע לי על חוסר בויטמין כלשהו בהתחשב בתוצאות בדיקת הדם שעברתי לא מכבר. אני מודע לחלק מתופעות הלוואי הקשורות לריטלין ורציתי לדעת האם ישנן חלופות (רצוי טבעיות) היכולות לעזור לי ברמה התפקודית כגון תוספי תזונה למיניהם במחיר סביר ?

תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות קשב וריכוז

הוספת תגובה

• הפרעות קשב וריכוז - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    01/09/2011

שלום,
    מקובל שלאחר ביצוע אבחון מסודר, קובע הרופא המטפל גם את הטיפול הנדרש כולל טיפול תרופתי.
    תוספי מזון אינם חלופה לטיפול תרופתי.
    גם תרופות המכונות טבעיות אינם חלופה אמיתית ועלותם גבוהה.
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו