הסרט "ללא גבולות" כמשל לדור הריטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרט "ללא גבולות" כמשל לדור הריטלין
    רונן
    19/09/2011

ראיתי לאחרונה את הסרט ללא גבולות אשר מדובר על בנאדם שסביר להניח בעל הפרעות קשב וריכוז טיפוסי ,מבולגן,בטלן,ללא מוטיבציה,אשר לוקח יום אחד כדור אשר הופך אותו פתאום לחד,מפוקס,כל יכול בעצם,פתאום הוא לא הבין איך יכל לחיות בבלאגן שחי לפני כן,אך הכל טוב ויפה וגרם לבחור לאט לאט להתמכר לחומר אשר רק דרדר את מצבו עם הזמן ,האם יש פה איזושהי מטאפורה על הריטלין?שבהתחלה הוא הופך אותך לחד,טוב יותר,חדור מוטיבציה,מצליח ולבסוף אתה מוצא את עצמך מכור לחומר כדי לתפקד ואף גורם לך רק לרע בסופו של דבר?
    שראיתי את זה ישר אמרתי הכותב של הסרט סביר להניח שהתכוון להראות לצופים משהו על דור הריטלין...
    אני בתור נוטל ריטלין גם לפעמים מרגיש ככה,שאני לא מבין איך יכולתי לחיות בחדר מבולגן,ופתאום מרגיש תופעות כמו שהוא מרגיש בסרט רק ברור שלא בהקצנה כזאת שאני הופך להיות מכונה שיכולה ללמוד כל דבר בשניה....
    האם היה כאן איזה משל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרט "ללא גבולות" כמשל לדור הריטלין - תגובה

ד``ר עדי אדר
    21/09/2011

שלום לך!

אנסה להשיג את הסרט ולהתרשם במה מדובר.
    בכל מקרה ריטלין לא גורם להתמכר ובדרך כלל גם לא לתלות "פסיכולוגית"
    מותר בסרט לתת פרשנות אמנותית בכל מיני נושאים.....

שנה טובה!
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו