צריכה עזרה !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה !
    נועה
    18/11/2011

שלום, שמי נועה, בת 14
    לפני כחצי שנה שמעתי על המושג הפרעות קשב וריכוז חיפשתי באינטרנט ומצאתי שיש לי את אותם התסמינים (לפני ששמעתי על זה התקשיתי ללמוד ולהתרכז) עשיתי את מבחן TOVA והתוצאות שנשלחו לכתובת הדוא"ל שלי בישרו שיש לי הפרעת קשב וריכוז, הוריי מסרבים לקחת אותי לאבחון, הם לא מאמינים לי...
    אני לא יודעת אם הם לא לוקחים אותי לאבחון מבחינה כלכלית או מבחינה שהם פשוט לא מאמינים לי...
    אני מתקשה להתרכז בכיתה במקצועות מסוימים,
    אני נכשלת במקצועות מסוימים בזמן שילדים אחרים עם הקלות מצליחים בהם. אני לא רוצה את זה בגלל ההקלות בבית-הספר אני רוצה את זה כדי שאני אוכל לטפל בזה.
    אני ממש צריכה עזרה!
    תודה מראש לכל העונים,
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה !

הוספת תגובה

• צריכה עזרה ! - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    18/11/2011

נועה שלום,
    הקלות בלימודים או ליתר דיוק- התאמות, לא תקבלי גם אם יש לך הפרעת קשב וריכוז. לשם כך עליך לעבור אבחון פסיכו-דידקטי.
    באשר לבעיה העיקרית , את אכן חייבת לעבור אבחון מלא שכן מבחן הטובה איננו אבחנתי, ולפעול לפי הממצאים.
    אם הוריך מסרבים להמשיך בתהליך זו בהחלט בעיה שכן את עדיין קטינה .אני יכול להציע שתעזרי ביועצת ביה"ס שתנסה לגשר בינך לבין הוריך ותסביר להם את חשיבות האבחון מנקודת מבטה המקצועית.
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו