שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    בן
    31/01/2008

שלום,

יש מה לעשות אם לנבחן יש בעיית קשב וריכוז קשה, ובגלל זה נמנע ממנו ציון פסיכומטרי גבוה?
    פניתי למרכז הארצי עם כל המסמכים הרלוונטים והתשובה שלהם היא משהו בסגנון "זה מה יש".

עברתי קורס הכנה למבחן, וכבר שם הבנתי את גודל המכה, אני פותר הכל נכון, ולא מרגיש בשום תרגיל כקשה, אך עם כל זאת אני לא פותר מספיק מהר... עברתי את המבחן (אחרי הקורס) והצלחתי להוציא רק 608 הבעיה שלי מקבלת דגש במיוחד בחלק המילולי, ששם אם אני מאבד ריכוז (או לא בא איתו מהתחלה), אני יכול לקרוא שורה אחת שוב ושוב עד שנגמר הזמן...

האם נגזר עלי לגשת למקצועות שלא מדברים אלי (אני לא יכול להתקבל להנדסות למיניהן), ולא ללמוד באוניברסיטה (רק במכללה) בגלל בעייתי?

אני שוקל ללמוד שוב לבד ולגשת למועד הבא שוב, השאלה שלי האם זה בזבוז זמן?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בעית קשב ופסיכומטרי

אייל אליאש
    31/01/2008

שלום בן
    אני לא מכיר את נהלי המרכז הארצי לבחינות לגבי נבחן עם הפרעת קשב ולא ציטטת בצורה ברורה את תגובתם. בנוסף לא צינת אם ניסית טיפול תרופתי בקשיי הקשב.
    אם הומלץ לך טיפול תרופתי יכול להיות שזה יעזור לשיפור הריכוז בבחינה.
    בהצלחה
    איל אליאש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו