מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות קשב אצל מבוגריוסי04/02/2008
שלום
מזה תקופה ארוכה אני שם לב על עצמי כשאני מנסה להתרכז במשהו אני מוצא את עצמי בכלל חושב על משהו אחר, או למשל כשאני מתרכז במישחק מחשב אני מוצא את עצמי עסוק בכל מיני מחשבות שלא קשורות למישחק, האם זה סוג של הפרעת קשב וריכוז ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות קשב אצל מבוגר
ד``ר עדי אדר05/02/2008שלום לך!
אין ספק שמה שאתה מתאר הוא סוג של הפרעת קשב. אבל איזה סוג ועל איזה רקע אין אפשרות לענות לך מתאור קצר זה.
לא ציינת את גילך, האם התופעה קיימת מילדות, אילו תסמינים נוספים יש לך. התאור שלך יכול להתאים להפרעת קשב ראשונית, לחרדה, דיכאון, בעיות רגשיות אחרות ועוד ועוד.
להפרעת קשב ראשונית יש הגדרה עם קריטריונים ברורים יחסית והם לא מוזכרים בתאור שלך.
במידה ואתה מוטרד מהמצב הנוכחי אני ממליץ שתפנה למומחה בתחום זה לצורך ביצוע אבחון.
בברכה,
דר' עדי אדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להודעתי, יותר פרטים
יוסי06/02/2008אני כבן 40 נשוי, אכן סובל ממספר בעיות רפואיות, ובעיות אישיות, (לא עובד) אבל זה תופעה שמוכרת לי שנים עוד לפני שחליתי ותיפקדתי כאדם רגיל, אחרי הצבא ניסיתי ללמוד, אך היו לי את אותם הסימפטומים,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להודעתך...
ד``ר עדי אדר09/02/2008שלום לך!
לפי התאור הראשוני שלך אכן קיימת אפשרות שיש לך הפרעת קשב וריכוז.
כמובן שיתכנו גם אפשרויות נוספות כולל גורמים רגשיים ולכן מומלץ שתבצע אבחון אצל מומחה בתחום זה.
בברכה,
דר' עדי אדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?