הפרעות קשב אצל מבוגר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קשב אצל מבוגר
    יוסי
    04/02/2008

שלום
    מזה תקופה ארוכה אני שם לב על עצמי כשאני מנסה להתרכז במשהו אני מוצא את עצמי בכלל חושב על משהו אחר, או למשל כשאני מתרכז במישחק מחשב אני מוצא את עצמי עסוק בכל מיני מחשבות שלא קשורות למישחק, האם זה סוג של הפרעת קשב וריכוז ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות קשב אצל מבוגר

הוספת תגובה

• הפרעות קשב אצל מבוגר

ד``ר עדי אדר
    05/02/2008

שלום לך!

אין ספק שמה שאתה מתאר הוא סוג של הפרעת קשב. אבל איזה סוג ועל איזה רקע אין אפשרות לענות לך מתאור קצר זה.
    לא ציינת את גילך, האם התופעה קיימת מילדות, אילו תסמינים נוספים יש לך. התאור שלך יכול להתאים להפרעת קשב ראשונית, לחרדה, דיכאון, בעיות רגשיות אחרות ועוד ועוד.
    להפרעת קשב ראשונית יש הגדרה עם קריטריונים ברורים יחסית והם לא מוזכרים בתאור שלך.
    במידה ואתה מוטרד מהמצב הנוכחי אני ממליץ שתפנה למומחה בתחום זה לצורך ביצוע אבחון.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך להודעתי, יותר פרטים

יוסי
    06/02/2008

אני כבן 40 נשוי, אכן סובל ממספר בעיות רפואיות, ובעיות אישיות, (לא עובד) אבל זה תופעה שמוכרת לי שנים עוד לפני שחליתי ותיפקדתי כאדם רגיל, אחרי הצבא ניסיתי ללמוד, אך היו לי את אותם הסימפטומים,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך להודעתך...

ד``ר עדי אדר
    09/02/2008

שלום לך!

לפי התאור הראשוני שלך אכן קיימת אפשרות שיש לך הפרעת קשב וריכוז.
    כמובן שיתכנו גם אפשרויות נוספות כולל גורמים רגשיים ולכן מומלץ שתבצע אבחון אצל מומחה בתחום זה.

בברכה,
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו