קונצרטה מינון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונצרטה מינון
    קונצרטה מינון
    01/02/2012

אני בת 22 ושוקלת 54 קילו.
    התחלתי לקחת קונצרטה (לאחר הפסקה של שנה). הרופא המליץ לי להתחיל עם 27 מ"ג. התחלתי ולאחר שבוע כבר לא השפיע עליי.
    התחלתי עם 36 מ"ג. היה מצויין למשך שבועיים אך היום כבר אין השפעה.
    אותו דבר קרה גם בשנה שעברה כשנטלתי את הכדור
    האם אפשר להסביר את זה כך שהגוף פשוט "התרגל" ןזה כבר לא משפיע? או שעליי להעלות את המינון להשפעה ארוכה יותר?
    יש לציין כי ריטלין קצר טווח 15 מ"ג עוזר מאד.

תודה! סטודנטית מתוסכלת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונצרטה מינון

הוספת תגובה

• תופעות לוואי

קונצרטה מינון
    01/02/2012

וחוץ מזה שאני מרגישה שהכדור לא משפיע, אין לי חוסר תאבון או כאבי ראש או ראייה חדה על מה שקורה מסביבי- תופעות שכן היו בהתחלה.

אני עושה ספורט כל ערב. אולי המטבוליזם שלי מהיר וזה מה שגורם להשפעה לברוח מהר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    02/02/2012

שלום,
    איננו נוהגים לתת תשובות פרטניות בנושא מינון תרופתי, זהו תפקידו של הרופא המטפל.
    אני יכול לומר לך באופן כללי ש 15 מג. של ריטלין רגיל שווה בערכו לקונצרטה 54 ומכאן אולי ההבדלים בתגובות.

בברכה
    ד"ר אריה בקלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו