רטלין ללא מרשם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רטלין ללא מרשם
    לירון
    10/02/2012

שלום
    אני בת 30 ואף פעם לא אובחנתי כבעלת קשב וריכוז אך אני מאוד חושבת שיש לי את הבעיה הזאת.
    איך אפשר לאבחן בוודאות ? האם ע"י מבחנים מסוימים? האם ניתן לעשות זאת ע"י מימון מסוים או שהתשלום הוא פרטי. והאם ניתן לרכוש רטלין ללא מרשם של רופא?
    אשמח על מתן תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רטלין ללא מרשם

הוספת תגובה

• המשך שאלה

לירון
    10/02/2012

אגב, אני חושבת שיש לי בעית קשב וריכוז כי גם בזמן הלימודים וגם כיום בעבודה, כאשר אני שואלת שאלה ובזמן שעונים לי על התשובה אני בכלל לא מצליחה להקשיב לתשובה ואני מיד חושבת על דברים אחרים. או למשל אני אף פעם לא זוכרת לדמיין בראש דרך מסוימת למשל בכביש רק כשאני מגיעה לנק' מסוימת אני יודעת איך להמשיך הלאה. או גם שאני לא יכולה לחזור על מה שאומרים לי. אני פשוט שוכחת.
    איך המצב הזה נקרא בשפתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    11/02/2012

שלום,
    אכן עולה חשד להפרעת קשב וריכוז מהתיאור שלך.
    באתר האנטרנט של מכון אדר קיים שאלון להערכה עצמית.
    ההמשך הוא ביצוע אבחון קליני מלא ע"י רופא מוסמך לתחום(נוירולוג,פסיכיאטר,ילדים שקיבל הסמכה). האבחונים בגילך הם פרטיים אך ניתן לברר בכל קופה מה האפשרויות.
    לא ניתן,וטוב שכך, לרכוש ריטלין ללא מרשם רופא.

בברכה
    ד"ר אריה בקלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו