בעיות קשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות קשב
    קרן
    16/02/2012

שלום רב
    שמי קרן אמא לרועי בן 8 רועי אובחן בגיל 6 על בעיות קשב הוא קיבל טיפול של קונצקטה 18 הוא שתה את הכדור במשך שנה (תלמיד כיתה א) לקראת סוף שנה הבחנו המורה ואני שהכדול לא ממש עוזר לו פנתי שוב לנוירולוגית לקבל טיפול אחר לרועי והיא המליצה לי לתת לרועי LA 20 (תחילת כיתה ב') וגם הכדור הזה לא השפיע על רועי

הבעיה שיש לרועי היא כזו הוא קורא סיפור פעם פעמיים ואפילו שלוש אך לא מבין את השאלות שנשאלות אפילו אם התשובה נמצאת מול העיניים יש לו מורה פרטים להוראה מתקנת אך אני לא רואה שינוי כל הנושא בבעיות מילוליות הוא מתקשה
    ראוי לציין שבשאר המקצועות הוא מעולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות קשב

הוספת תגובה

• בעיות קשב - תגובה

ד``ר עדי אדר
    17/02/2012

שלום לך!

תכשירי ריטלין למינהם לא פותרים בעיות של ליקויי למידה כולל הבנת הנקרא!

לגבי נושא שיפור הקשב, ריכוז עם תכשיר זה יש לפנות מחדש לנוירולוגית לבחינת הנושא שוב - אנחנו לא נותנים יעוץ תרופתי פרטני במסגרת הפורום.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש תרופה

קרן
    17/02/2012

אני יודעת שאתם לא נותנים תרופות לפורום אך אני רוצה לדעת אם יש טיפול תרופתי לבעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש תרופה - תגובה

ד``ר עדי אדר
    17/02/2012

שלום לך!

לא ברור לי למה א תמתכוונת "בעיה"?
    אם את מתכוונת לקשיי למידה הרי שאין להפרעות אלו טיפול תרופתי. מאידך כמובן שניתן לטפל בטיפול תרופתי בהפרעו תקשב וריכוז שאף הן מחמירות קשיי למדיה.

הטיפול בקשיי למידה הוא הוראה מתקנת, תגבור לימודי, טיפול פסיכולוגי (לפעמים) מוטיביציה של הילד (!!!) והרבה סבלנות......

בברכה,
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון אישי, האם נוסה?

משה עובדיה
    20/02/2012

ללא זילזול במפעל החיים שמורים רבים להוראה מתקנת עושים, הם אינם מספקים מענה לטווח ארוך אלא לטווח המידי, ממה שאני שם לב בהודעתך הילד זקוק לאימון יותר מאשר לימוד הדרך הקצרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה ברורה וניתנת לפתרון

אשרת
    04/03/2012

שלום לך אמא של רועי,

אני יודעת בדיוק על מה את מדברת. יש סיבות ברורות למה שרועי חווה וברגע שאת והוא תבינו אותן הפתרון יהיה קל וברור. למרכז תבונה יש את הפתרון המושלם לכך. הילדים שלי למדו שם וההישגים שלהם פשוט מדהימים!
    קראי 481סיפורי הצלחה באתר וצפי בסרטון כתבת הטלוויזיה.

בהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו