כמה שאלות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות...
    אנוכי
    10/02/2008

אני בת 25, מגיל מאוד צעיר יש לי בעיה להתרכז כמעט בכל דבר שאני עושה, אם זה לקרוא ספר ולקלוט שאני קוראת כבר חצי עמוד וחושבת בכלל על משהו אחר, בוהה במורה ולא מקשיבה לה בכלל, או אפילו יושבת עם חברים ואחרי שיחה קצרה פתאום מעופפת לי במחשבות משל עצמי. זה מאוד מפריע לי ללמוד. תמיד חשבו שאני עצלנית אבל זה באמת קשה לי.
    בנוסף, אני תמיד עייפה, יש לי קושי להרדם, ואני נרדמת רק בשעות הבוקר המוקדמות. ולהתעורר זה בכלל סיפור מסובך, גם אם ישנתי 12 שעות אני מתעוררת בקושי. אני יודעת מסיפורים של אמא שמגיל מאוד קטן היו לי בעיות שינה.
    השאלה שלי האם יש קשר בין הפרעות שינה להפרעת קשב?
    ומה הדרך לטפל בבעיה שלי? האם נוירולוג יכול לעזור?
    אני מאוד מבולבלת כי אני מעוניינת להתחיל ללמוד בקרוב, ולהתחיל לחיות כמו כולם...
    אשמח לתשובה מפורטת. תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות...

הוספת תגובה

• כמה תשובות....

ד``ר עדי אדר
    16/02/2008

שלום לך!

התאור שלך, אמנם חלקי, אך עשוי להצביע לכיוון של הפרעת קשב ללא תסמיני פעילות יתר. לא ציינת ביטויים של אימפולסיביות ,קושי בויסות תגובות, תנועתיות יתר אלא בעיקר קשיי מיקוד וריכוז והשתעממות מהירה.
    לחמישית מהאנשים עם הפרעות קשב וריכוז הפרעות שינה שונות. כמו כן פורסמו מחקרים על הקשר בין הפרעות שינה כולל דום נשימה בשינה לבין עייפות יום וקשיי מיקוד וריכוז.
    מה עושים?
    כמובן שאיני מתימר לאבחן דרך הפורום מצבים ספציפים ומומלץ לך לפנות לרופא העוסק ומומחה בתחום של הפרעות קשב מבוגרים. הנושא חשוב על מנת לבחון האם אכן מדובר בהפרעת קשב, גורמים רגשיים או אחרים.
    בהתיעצות עם רופא המשפחה שלך יש לשקול גם ביצוע בדיקת שינה על מנת לבחון גם סוגיה זו.
    לכן, אין צורך להיות מבולבלת, פשוט תיגשי לאבחון על מנת לפזר את הערפל....

שיהיה לך בהצלחה!

דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטח שזה קשור !

שרון
    22/02/2008

אני בת 28 בערך עם אותה בעיה כמו שלך, בהחלט את זקוקה לאבחון על מנת לדעת איפה הבעיה אמתיתית שלך. אני עשיתי אבחון למבוגרים שעזר לי להסתכל על מצבי בצורה אחרת והבהיר לי המון המון דברים בחיי היום יום. תלכי זה שווה!! אשמח לעזור לך בשאלות נוספות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך שרון...

אנוכי
    28/02/2008

אשמח לדעת איזה אבחון עשית? והאם פנית לקופ"ח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו...

אנוכי
    28/02/2008

האם את מטופלת בתרופות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחון

שרון
    02/03/2008

עשיתי אבחון במרפאת קשר בהרצליה 09-9576747, והצלחתי גם ללא תרופות, פשוט אני מכירה את נקודות החולשה שלי היטב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו