מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בתוכנת אטנגוצחי17/05/2012
הי
טרם אובחנתי כבעל הפרעות קשב וריכוז אך אני יכול להעיד כי אני מזהה הרבה מן התסמינים אצלי.
לאחרונה שמעתי על תוכנת אטנגו שמסייעת לשפר את יכולות הקשב והריכוז ע"י אימון נוירו-קוגניטיבי.
מעוניין לדעת האם ממליצים.
כמו כן, מה הדרך לעבור אבחון אמין וזול? האם יש משהו דרך קופה"ח?
אימי סובלת מדמנסיה בשלביה הראשונים, האם אטנגו יכולה לסייע גם במקרה זה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בתוכנת אטנגו - תגובה
ד``ר עדי אדר18/05/2012שלום לך!
שיטה זו לא ממומנת דרך קופות החולים והנתונים לגבי הצלחת שיטה זו או שיטות דומות במה ששייך לנוירו-פידבק הן לא חד משמעיות בהתייחס למחקרים שונים שבוצעו בשנים האחרונות לגבי יישום השיטה בהפרעות קשב וריכוז.
ניתן בהחלט לבצע כיום אבחון לא יקר דרך הביטוחים המשלימים של קופות החולים והייתי ממליץ להתחיל קודם באבחון לפני שמתחילים לדון על דרכי טפול....
לגבי נושא הטיפול באימא שלך רצוי להתיעץ בנושא עם הנוירולוג שמטפל בה ואשר מכיר את מצבה הרפואי.
בברכה,
דר' עדי אדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בתוכנת אטנגו - תגובה
צחי20/05/2012תודה רבה על תגובתך.
באופן כללי, חולי דמנסיה יכולים להרפא ע"י טיפולים נוירו-קוגניטיביים שכאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בתוכנת אטנגו - תגובה - תגובה
ד``ר עדי אדר20/05/2012שלום!
ממש לא... אולי האטה מסויימת של התהליך וגם זה קשה למדידה מדעית.....
בברכה,
דר' עדי אדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקורת על אטנגו - אל תתקרבו אפילו!
נירה06/07/2013אטנגו ATTENGO היא שקר וכזב, הם מציגים שקרים. יש להם תקלות רבות, אך הם יאשימו את המשתמש בכך "המחשב שלך לא בסדר, האינטרנט שלך" וגם כאשר הוכחו טעויות בתוכנה הם התחמקו מאחריות.
בקיצור- עוד דרך לנצל את הייאוש והחולשה של אנשים רבים, במיוחד של הורים לילדים שרוצים לתת להם הכל כדי לעזור להם! באו אנשים עם רעיון נחמד שלא הוכח עדיין, העיקר לרכב על גבם של הלקוחות.
עדיף לקחת את הכסף ולהשקיע בהוראה מתקנת, במדיטציה, או בכל דבר אחר שיעזור, העיקר לא לשלם לשקרנים ועוד לבזבז את הזמן ולהרוס את העיניים כלכך הרבה שעות מול תוכנה מזוייפת.
תתרחקו מאטנגו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שווה שקל
אלית03/09/2013שמי אלית אני בת 13 אמי רכשה לי את תוכנת אטנגו. עברתי 15 שלבים ועשיתי אותם בכל יום ועכשיו פתחו לי עוד תוכנית אימון ואין שום תוצאות. התוכנה לא עוזרת לי בכלום חבל על הכסף....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטנגו
איזי14/06/2015ב"סד
חצי שנה תרגלתי ןלא נראה שינוי מבחינתם הם לא טרחו להתקשר אלי יותר משני פעמים במשך כל התקופה היום אני מטופל בביופידבק ורואה תוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטנגו תוכנה מס' 1!!
ליז05/07/2015לכל מי שיש לו בעיה בזיכרון,בקליטת דברים,בחשיבה איטית,בתכנון דברים.
חייב לרכוש את התוכנה אחרי כמה פעמים מרגישים את ההבדל.ושלא יספרו לכם סיפורים...
ברור שרופאים לא ימליצו על זה וימליצו על תרופות רק את זה הם מכירים וכניראה הם
מתוגמלים על זה.אגב אני חושבת שזה מצוין למי שיש לו דמנסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד ממליצה- חיי השתנו בזכות אטנגו
ע. ל.02/08/2015הייתי תלמידה בתיכון וביסודי עם המון קשיים ורק לפני כשנתיים הובחנתי עם הפרעת קשב. היום אני סטודנטית מצליחה במכללת קרית אונו - מצליחה אבל רק בזכות תוכנת אטנגו, זה כבר שנה וחצי- שהיא מלווה אותי!!
השינוי שזה עשה אצלי לא יתואר. מבחורה שלא מצליחה להבין מה היא קוראת (וחושבת שהיא טפשה אם דימוי עצמי ירוד), מבחורה שפוחדת להתבטא כי אולי תדבר שטויות, מסטודנטית שבהתחלה כמעט עפה מהלימודים בגלל ציונים גרועים, הפכתי להיות סטודנטית מבריקה עם ציונים של 90 ו 100 אחוז.
הכול בזכות האימון בתכנית של אטנגו.
כשגיליתי אותה באינטרנט לא האמנתי שזה אפשרי אלב תוך כמה שבועות זה התחיל לעבוד. אני ממליצה לכווווולם לנסות. שווה את המאמץ.
ענבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה על אטנגו מאוד!!!!!
דליה יעקב01/12/2015אני לא יודעת מי כותב את מה שכתב כאן, במקרה הגעתי לכאן ואני מוכרחה לכתוב לכולם:
אטנגו הציל את הנכד שלי. זה הביא אותו למקום אחר בליצודים ובחווית האמון בעצמו אחרי שהפסיק -רק בזכות התוכנה הזו, לקחת את התרופה הנוראית (שהפכה אותו למישהו אחר). השרות שלהם היה מעולה וכל הזמן תמכו ועזרו. ממליצה מאוד מאוד!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטנגו תכנה נהדרת אני מבסוטה
בריג'ית17/08/2016שלום שמי בריג'ית נחנליאן אני מתאמנת בתכנית ויחד עמי גם ילדתי בת ה12 ממש מרוצות רמת הריכוז שופרה והמורות משבחות אותה אני ממש שמחה שפגשתי בחב/ אטנגו
ד"ש לריקי אשתו של המנכ"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטגו
אורלי17/12/2015לא עוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?