איזה חטיבת ביניים לבחור בתל אביב??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה חטיבת ביניים לבחור בתל אביב??
    אלייזה
    29/07/2012

יש לי בדיוק שבועיים לבחור חטיבת ביניים בתל אביב לבן שלי העולה לכיתה ז. הוא אובחן עם בעיות קשב וריכוז/ ליקויי למידה. הוא חייב מבחנים בעל פה, תגבור ועוד. ה"מומחים" ממליצים שילמד במסגרת רגילה לגמרי. יש לי לבחור בין תיכון חדש, הגימנסיה ועירוני ד'. אני לא מכירה אף אחד מהם, חוץ מכמה שיחות עם כל אחד ועם כמה הורים שונים. מאוד קשה להבין מה קורה.
    אני גם צריכה מידע בקשר לשיעורים פרטיים עבורו שלא ישברו לי את הארנק.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איזה חטיבת ביניים לבחור בתל אביב?? - תגובה

ד``ר עדי אדר
    29/07/2012

שלום לך!

עם כל הרצון הטוב הפורום הזה לא נותן מענה לשאלות מהסוג שאת מעלה.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעתי דברים טובים על תיכון חדש,

אמא
    03/01/2014

שנותן תגבורים ב"רבי מלל". הילדים שלי אישית לא היו שם, אבל בזמנו, כשחקרתי בתי ספר אפשריים לילד שלי, קיבלתי המלצות מהורים שילדיהם זקוקים לעזרה.
    אגב, רק לילדים מוכשרים ממש, שיש להם נטיה למדעים - החל מהשנה הנוכחית אפשר ללכת לעירוני ה'. יש להם מסלול מופת חדש שכן מוכן לקבל ילדים בעלי לקויות למידה ואו הפרעות קשב. זה אמנם מסלול אליטיסטי (לא מקבל ילדים בעלי בעיות התנהגות, או ילדים חלשים לימודית). אבל אם במקרה מדובר בילד שיש לו לקויות, אבל שאוהב מדעים או מתמטיקה וטוב בהם, הם יהיו מוכנים לקבלו (ואפילו לתת לו תגבורים אם צריך), בתנאי ברור שאין לו בעיות התנהגות. הלימודים שם מלכתחילה בכיתות קטנות יותר (מה שעוזר מאוד לרוב הילדים וגם לילדים עם בעיית קשב קלה) ומכל בחינה שהיא הוא מומלץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו