הפרעות קשב וחוסר תפקוד כללי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קשב וחוסר תפקוד כללי
    דניאל
    27/08/2012

שלום שמי דניאל ואני בן 25. אני לא מצליח לעשות כלום כמו שצריך לא ללמוד לא להחזיק מערכות יחסים ואני ממורמר כי כל החברים שלי אקדמאים ולי אין אפיל תעודת ו בגרות. במערכות יחסים אני הופך לתלותי דבר המשפיע רבות על הקשר וגורם להן לברוח. אני שבור ואין לי כוחות לחפש עבודה אני לא מאמין שיקבלו אותי אפילו לעבוד בזבל. הערכה עצמית בריצפה. אני לא מוצא את הכיוון בחיים יש לי איזה משהו דפוק בראש שגורם לי להיכנס לדיכאון ולהרגשה פנימית רעה גם אם אני נמצא במקומות הומי אדם. אני חייב לדעת מה עלי לעשות שברקע הפרעות קשביות ודכאון סוחף בבקשה עיזרו לי למצוא פתרון הולם לבעיה אני חי חיים שהם לא חיים ואיני יכול לעשות דבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת

דניאל
    27/08/2012

בשבוע הבא אני אמור לעשות איבחון הפרעות קשב אצל ניורולוג. אני חושש שבגלל היותו רק" ניורולוג הוא לא יוכל לאבחן את תסמיני הדיכאון ורק יטפל לי בהפרעות הקשב והריכוז.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    28/08/2012

שלום,
    במהלך אבחון הפרעת קשב וריכוז מתבצעת גם הערכת המצב הנפשי/פסיכולוגי כי במקרים לא מעטים קיימות 2 הבעיות, ולכן חובה להתייחס לשתיהן.
    יתכן ויהיה צורך להפנות אותך גם להערכה נוספת( פסיכיאטר/פסיכולוג) בהתאם לממצאי האבחון.
    אל יאוש !
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו