ילדה אם בעיות התנהגות ותסמונט טורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה אם בעיות התנהגות ותסמונט טורט
    אילנית
    30/08/2012

בתי בת 11 אובחנה לפני כ3 שנים כילדה אם בעיות קשב וריכוז ובעיות רגשיות לקוי למידה ובעיות התנהגות ותסמונט טורט בקיצור קיבלתי את כל החבילה ....
    היא טופלה ברטלין בקונצרטה ברספידל בטריקוטיל ודפקרסן לאחרונה השתמשה רק בטריקוטיל אבל לצערי הרב עדיין אין שום שיפור כמעט בכלל היא כרגע לומדת בבית ספר בכיתה מיוחדת ואני מלווה אותה יום יום לבית ספר ויושבת איתה במשך כל היום היא מאוד תלותית אם אני זזה ממנה היא נכנסת ללחץ ומתחילה להשתגע צועקת שוברת מקללת ורומסת כל מי שנמצא לידה כל עוד היא מקבלת יחס 24 שעות ושהיא מקבלת כל מה שהיא רוצה המצב איתה סביר שאלתי היא מה עוד אפשר לעשות אם הילדה אחרי ששום דבר כבר לא עוזר והאם להחליף לה את הכדורים אולי כדור אחר יעזור לה את האמת שאני כמעט ומתביישת לצאת איתה מהבית כי היא עושה פדיחות מקללת אותי מרביצה לי וקורא לי בשמות גנאי אבל אחרי כמה דקות מבקשת סליחה אני לא רוצה לאשפז אותה או לשים אותה במסגרת חוץ בתי בבקשה אולי יש איזה כדור קסםםםםםםםםםםםםם שיכול לעזור לה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ילדה אם בעיות התנהגות ותסמונט טורט - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    31/08/2012

שלום,
    לצערי ,פנית לפורום הלא מתאים.
    אנו עוסקים בהפרעת קשב וריכוז ובעיה זו היא רק משנית אצל ביתך.
    את התשובות את צריכה לחפש אצל פסיכיאטר ילדים במשולב עם יעוץ נוירולוגי בנושא הטורט.

בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו