מה בין הפרעת קשב לבעייה ריגשית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה בין הפרעת קשב לבעייה ריגשית?
    סימה
    07/01/2013

שלום רב,
    ראשית, אני מאד "חדשה" בתחום. בני בן 5 פיקח מאד לגילו. החל משנת הלימודים הקודמת: לא מקבל סמכות של הצוות החינוכי, מרבה להציק לסובבים אותו בבית ובגן, לא יושב רגוע ומבלי לזוז במפגשים בגן, תמיד מזיז רגליים ידיים, לאחרונה, בגן, מכניס דברים לפה כמו סיכות מהדק, נעצים. אבל - סופר מאורגן בבית! עצמאי מגיל מאד צעיר החל מצחצוח שיניים, הכנת שוקו, מילוי בקבוק מים לגן וכל מה שאני מבקשת ממנו לבצע או לזכור לבצע. והשאלה - האם אפשר בגיל 5 לבצע איבחון? האם לאור מה שציינתי, ממליץ לבצע על אף גילו הצעיר?

אודה מאד להתייסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה בין הפרעת קשב לבעייה ריגשית? - תגובה

ד``ר עדי אדר
    09/01/2013

פנייתך התקבלה ותענה בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה בין הפרעת קשב לבעייה ריגשית? - תגובה

ד``ר עדי אדר
    09/01/2013

שלום לך!

אפשר לבצע אבחון גם בגיל כזה.
    אני ממליץ לפנות ליחידה לגיל הרך המתמחה בבעיות כאלה. קיימות מספר יחידות בארץ המנוהלות בד"כ על ידי פסיכיאטר/ית ילדים עם צוות של פסיכולוגיות, עו"ס חלקן בבתי חולים וניתן לקבל מידע על כך מהמרפאה שלך בהתאם למקום מגוריכם.

בברכה,
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו