הפסקת עישון ובעיות קשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת עישון ובעיות קשב
    ממ
    26/01/2013

שלום, אני סטודנט בן 25 ומאובחן כסובל מבעיות קשב וריכוז ונוטל קונצרטה לפי מרשם . לפני כ 5 חודשים הפסקתי לעשן בעזרת סדנה של כללית ויש לציין שהגמילה עברה בקלות יחסית וללא העזרות בתחליפי ניקוטין , ואילו עכשיו כאשר אני מנסה להתמיד ולהתרכז בלימודים (תקופת מבחנים) אני מרגיש ירידה משמעותית ביכולות הלמידה שלי ,לא מצליח להתרכז כלל ושקוע בסוג של יאוש וחוסר נחת מה שלא היה לי בעבר, ולצערי אני תולה זאת בסיגריות שכנראה חסרות לי. רציתי לדעת האם זה טבעי והאם קיים קשר בין גמילה מעישון לקושי בריכוז ולירידה בהישגים הלימודיים ? ומה מומלץ לעשות בנידון
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת עישון ובעיות קשב

הוספת תגובה

• הפסקת עישון ובעיות קשב - תגובה

ד``ר עדי אדר
    27/01/2013

שלום לך!

יתכן ויש קשר בין תחושותיך להפסקת העישון אך כמובן שאין זה מצדיק לחזור לעשן!!!
    אני ממליץ שתפנה לרופא המטפל על מנת לטכס עצה כאשר ייתכן יש צורך לעשות שינוי במינון התרופתי.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה דוקטור!

ממ
    28/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו