אי מתן רטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי מתן רטלין
    יעל
    11/03/2008

שלום אני בת 32 . עברתי מבחן טובה וגילו שאכן אני סובלת מהפרעות קשב וריכוז. הלכתי לשתי ניורולוגים כדיי להתחיל ברטלין והם שלחו אותי לפסיכיאטר. הפסיכיאטר לא אישר בטענה שאני מבוגרת לרטלין. ברצוני לציין ששתי ילדיי הינם נותלים רטלין ,אמא שלי , ושתי האחים שלי.
    מה עליי לעשות? אני גרה בשפלה ומשפחתי גרה בדרום , האם יש הבדל ביחס הרופאים בגלל מקום גאוגרפי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי מתן רטלין

הוספת תגובה

• אי מתן ריטלין

ד``ר עדי אדר
    12/03/2008

שלום לך!
    אני לא יכול כמובן להתייחס באופן ספציפי לאבחון שלך אבל אין מגבלת גיל למתן ריטלין. לא גזע, צבע, מין או איזור גאוגרפי...... המגבלה היחידה שבאה בחשבון היא רפואית. יתכן והפסיכאטרית חשבה שקיימת בעיה רפואית (כגון דיכאון, מצב חרדתי) אשר לעתים מונע מתן התרופה.

לא ברור לי מדוע נשלחת לפסיכאטרית. שוב יתכן והנוירולוגים חשבו יש בעיה בנושא. אני לא שולח כל מבוגר עם הפרעת קשב לבדיקה פסיכאטרית אלא אם יש סיבה לכך.

לסיכום - אם אין בעיה רפואית מיוחדת אין מניעה ממתן ריטלין בגל שלושים פלוס.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו