קונצרטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונצרטה
    טלי
    12/02/2013

לפני כשנה וחצי הבת שלי,אז בת שמונה וחצי, עברה אבחון BRC אצל פסיכולוג, פנינו מכיוון שהרגשתי שהיא מפוזרת, לא מרוכזת בבית, יכולה לשבת שעות על שיעורים. בבית הספר ובגן המחנכים דיווחו שהיא מקסימה ושאין כל בעיה, ציונים טובים ופעילה חברתית. האבחון הראה כי היא סובלת מADD , במשך שנה נמנעתי מטיפול תרופתי ועבדנו אצל פסיכולוג. השנה בכיתה ד' חלה מעט ירידה בלימודים, ללא תלונות מצד מהמורים. היו לי פערים בין מה שקורה בבית הספר לבין הבית. הגענו לנוירולוג שעל סמך שיחה איתה ותוצאות האבחון נתן לה קונצרטה. התחלנו את הטיפול לפני מספר ימים. מאז היא משעות הצהריים מאוד עצבנית, רבה עם חברות, בוכה המון, מאוד רגישה (גם קודם היתה אך כעת זה התגבר מאוד). אני תוהה האם היא בכלל צריכה את הטיפול התרופתי? כל בוקר אני נותנת לה את הכדור עם מועקה כבדה. האם התופעות הללו חולפות? האם תתרגל? אולי אפשר לוותר על הטיפול? אני אובדת עצות...
    לתשובתך אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונצרטה

הוספת תגובה

• קונצרטה - תגובה

ד``ר עדי אדר
    13/02/2013

שלום לך!

הערה - אבחון BRC לא מאבחן הפרעת קשב. זוהי בדיקת עזר הנותנת אינדיקציה בלבד.

כמובן שאבחון נוירולוגי מאבחן הפרעה זו.

קשה לענות על שאלה האם בכלל צריך את הטיפל כי זה מחייב ידיעת נתונים רבים ולמעשה ביצוע אבחון מלא....
    כמו בכל טיפול רפואי השאלה הבסיסית היא מה עדיף על מה - האם המצב הבסיסי בגינו הוחל בטיפול או המצב הנוכחי. יש לקחת בחשבון כי לעתים ייתכנו תופעות לוואי בתחילת טיפול המתמתנות בהמשך.
    במידת הצורך יש צורך לחזור לרופא המטפל ליעוץ נוסף.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו