שאלה בנוגע לבעית התנהגות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לבעית התנהגות
    שחף
    27/03/2008

שלום
    יש לי ילדה בת 13 מאובחנת עם adhd היא מסרבת להגיע לפסיכיאטר ילדים לצורך איבחון והתאמת מינון נכון של ריטלין . נטלה עד כה מינון נמוך שלא עזר .
    היא עם הרבה בעיות בעקבות חוסר האיזון שלה ובנוסף לגיל ההתבגרות היא לא מעוניינת להגיע בכלל לרופא על אף שהיא יודעת שזה יעזור לה , היא מיואשת מאוד .
    שאלתי היא מה עלי לעשות כהורה ?כי אין באפשרותי לקחת אותה בכח לרופא , ניסיתי להסביר את חשיבות היותה מאוזנת , היא חכמה מאוד אבל כבר לא רוצה לשנות כלום מיאוש .
    האם איש מקצוע יכול להגיע אלינו הביתה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לבעית התנהגות

הוספת תגובה

• תשובה בנוגע לסמכות הורית!

ד``ר עדי אדר
    31/03/2008

שלום לך!
    אני אישית לא מכיר אנשי מקצוע שעושים ביקור בית ואיני משוכנע שזה טיפולי לנקוט בשיטה כזו.
    קיים מושג של סמכות הורית ומצופה כי ילדה בגיל 13 שנים תנהג ותקבל את סמכות הוריה במיוחד שבסירובה לעשות זאת היא מקשה על עצמה ומחמירה את תפקודה.
    אני חושב שאתם צריכים למצוא כהורים את השיטה הנכונה לשכנע ואם צריך לכפות את דעתכם עליה ולהביא לבדיקה רפואית כמקובל. זה מהווה גם אבן בוחן לסמכותכם בסיטואציות שנות ובאתגרים שונים העומדים לפניכם כהורים לנערה מתבגרת.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו