בני בן 4 וחצי,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בני בן 4 וחצי,
    מישל
    30/03/2008

מגיל 3 ניתן היה להבחין שיש "בעיה"ישר אמרו לי נירולוג שבני סובל מבעיית קשב וריכוז למרות ש:
    מול הטלויזיה הוא יושב אפילו לסרט באורך 80 דקות!
    בהקראת סיפור הוא יושב עד הסוף
    אבל הבעייה היא התנהגותית כלומר הוא ילד נבון מאד המדבר לאנשים כמו מבוגר בגובה העיניים,
    בגן,לפני 3 חודשים החליטו להוציאו מהמסגרת בטענה שהוא מכה ילדים ואת צוות הגן,הילד כבר 3 חודשים בבית איתי,קשה לי ואני פניתי לכל הנוגעים בדבר ונאמר לי שאין מה לעשות עד שתמצא סייעת לגן(הצעתי אפילו את עצמי כסייעת ולא נתנו לי,
    הילד לא מטופל בשום תרופה כרגע ואני מבולבלת מאד כי יש זמנים שהוא יושב רגוע ויש ימים שהוא קצר סבלנות וסקרן יתר על המידה-מה לעשות במקרה כזה?
    אני לא בעד שימוש בתרופה(ריטלין)אבל איך מתמודדים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני בן 4 וחצי,

הוספת תגובה

• בן ארבע וחצי

אייל אליאש
    31/03/2008

למישל
    חשוב להעריך את המקור לקשיים ההתנהגותיים ולקבל הדרכה כיצד לנהוג הן בבית והן בגן.
    בהדסה אופטימל. שר"פ של בית החולים הדסה ( סניף בירושליים ובתל אביב) יש מרפאה לטיפול בילדים עם הפרעת קשב. במסגרת המרפאה ניתנת הדרכה להורים ואם צריך אז גם הדרכה בגן לצוות החינוכי.
    איל אליאש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו