חוסר התמצאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר התמצאות
    א
    27/11/2014

שלום, אני בת 22 ומאז שאני זוכרת את עצמי ובמיוחד מהוצאת הרישיון בגיל 17 אני שמה לב למשהו ממש מרגיז, אין לי התמצאות בדרכים הכי בסיסיות, אני יודעת איך להגיע מהבית לנקודה מסוימת אך אם אני צריכה לאסוף מישהו בדרך ומשם לנקודה אני כבר מתבלבלת אין לי שום מושג איפה אני ואפילו לא באיזה כיוון הדבר נמצא, ואני מדברת על מרחקים של 5 דקות נסיעה. כשאני לבד יש לי ג'י פי אס ואין לי בעיה, אבל בסביבת אחרים הדבר מביך ביותר. לאחרונה שמעתי מאנשים שזה יכול להיות ביטוי של דיסלקציה או הפרעות קשב וריכוז או כל מיני דברים כאלה וקצת התחלתי לחשוש. (אין לי שום בעיות ידועות של קשב וריכוז, שום קושי ללמוד ושום בעיות חריגות בזיכרון), מה זה יכול להיות ומה הפתרון?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר התמצאות

הוספת תגובה

• חוסר התמצאות - תגובה

ד``ר עדי אדר
    30/11/2014

שלום לך!
    התמצאות מרחבית היא לא אחד מהמאפיינים של הפרעת קשב ואם הקושי מתמקד רק בתחום זה אין לזה קשר ישיר להפרעות קשב.
    יש טכניקות שונות להתגבר על בעיות אלו....

וחוץ מזה יש Waze.......

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו