ריטלין עם נורטילין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטלין עם נורטילין
    מיכאל
    08/01/2015

שלום,
    אני בן 25, כשהייתי בן 13, עקב תלונות שאני לא מצליח להתרכז, עברתי אבחון פסיכודידקטי (אני חושב שכך זה נקרא) - אין לי את התוצאות המדויקות, אבל אני זוכר את הדיאגרמה של הציונים שלי ביחס לממוצע - בהכל הייתי כמעט או הכי גבוה שאפשר, ובקשב וריכוז הייתי בממוצע.
    עקב כך, עשיתי T.O.V.A (שכבר אז לא חשבתי שריכוז במשימה פרטנית לא יכול לדמות ריכוז בלמידה) ושם כבר קיבלתי ציון מאוד גבוה ביחס לממוצע (ללא הבדל סטטיסטי בין המבחן בלי ועם הריטלין).
    עברתי איכשהו את התיכון ואפילו בציונים יפים מאוד, פסיכומטרי, והתחלתי השנה ללמוד באחת הפקולטות הנחשבות בטכניון (ואני מעדיף לא להסגיר יותר פרטים).
    קשה לי מאוד מאוד. גם דברים רבים שאני כבר אמור לדעת (דהיינו, שלמדתי אותם כראוי) אני מרגיש לגביהם "מעורפל".
    חשבתי לקחת ריטלין ולראות מה קורה, אך הבעיה היא שאני לוקח נורטילין (נוגד חרדה ממשפחת TCA) עקב בעיה גסטרולוגית, שמלבד חרדה גם אמור להקטין את הכאב והתחושות שאני סובל מהן.
    הבנתי שריטלין מעורר את מערכת העצבים. האם זאת התנגשות? זה יכול להזיק לי? כדאי לנסות?
    סליחה על האריכות, ותודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריטלין עם נורטילין

הוספת תגובה

• ריטלין עם נורטילין - תגובה

ד``ר עדי אדר
    11/01/2015

שלום לך -
    עקרונית לא צריכה להיות בעיה בשילוב בין התרופות.
    עם זאת חובה עלייך להתייעץ עם רופא מטפל ..ריטלין לא לוקחים ללא יעוץ רפואי ובוודאי לא במקרים בהם יש תחלואה נלווית.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו