ריטלין וחרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטלין וחרדות
    גילי
    04/02/2015

שלום אני נוטלת כ 100 מג סרנדה. ובחודש האחרון אני נוטלת ריטלין 10 מג פעמיים ביום , אני מרגישה שזה גורם לי לאי שקט ומפחית את הפעילות של הסרנדה, האם העלאת מינון הסרנדה ל 150 מג יכולה לפתור לי את תחושת החרדה שהריטלין גורם? השאלה השנייה היא לעיתים הריטלין גורם לי למרץ במקום ריכוז , המשקל שלי 45 קילו בת 24 , יכול להיות שהמינון 20 מג לא מתאים לי? ואני צריכה ליטול 3 כדורים בבת אחת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריטלין וחרדות

הוספת תגובה

• ריטלין וחרדות - תגובה

ד``ר עדי אדר
    04/02/2015

שלום לך-
    רצוי במקרה כזה להתייעץ עם רופא המטפל המודע לבעיה הרפואית שלך כאשר אנחנו לא נותנים במסגרת הפורום יעוץ תרופתי פרטני.
    עקרונית המינון שאת נוטלת הוא לא גבוה אך השילוב של שתי התרופות כנראה מגביר לך את האפקט.
    יש לציין כי לעתים תועפות הלוואי פוחתו אחרי שבועיים-חודש מתחילת השבוע ויש להתאזר בסבלנות.
    הערה - ריטלין היא תרופה ממריצה וזה אפקט חיובי כמובן בהנחה שזה לא גורם לחוסר מנוחה.

מומלץ לחזור לייעוץ נוסף של הרופא המטפל.

בברכה,
    דר'עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו