functional mri

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• functional mri
    דנה
    04/06/2015

שלום רב,
    הבן שלי בן 17 חכם ומוטיבציוני. לצערי סובל מבעיות שעיקרן: קשיי שליפה מזכרון העבודה ועיבוד מידע איטי (מבין לאט את הנאמר). כשמדבר לעיתים מספר בסיגנון "אתמול הייתי בסרט, נו, טוב, איך קוראים לסרט,....".כל השעות שהוא יושב בכיתה לא תורמות לו כלום. לא קולט שום דבר. כשהוא קורא עיתון,אינו מבין ואני צריכה להקריא ולתווך במילים פשוטות את הנכתב. לאור המוצג,הוא מקבל הארכת זמן מעל 50% במבחני הבגרות. ריטלין וקונצ'רטה לא עזרו . בדיקת MRI של המוח היתה תקינה. האם להבנתך כדאי לבצע את הבדיקה שכותרת. במידה וימצא שאכן קיימת בעיה באיזור השפתי שבמוח, מה דרכי הטיפול. תודה רבה. אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    functional mri

הוספת תגובה

• functional mri - תגובה

ד``ר עדי אדר
    19/06/2015

שלום לך!

הדרך לישום קליני של בדיקה זו עוד ארוכה והבדיקה עוזרת במספר מצבים קלינים ובעיקר משמשת במחקרים נוירו-פסיכולוגים, תרופתיים וחקר המוח.
    באופן מעשי הטיפול במצבים אלו הוא הוראה מתקנת, התאמות לימודיות וכמובן מוטיבציה..... איננו זקוקים לקורלציה קלינית אנטומית מדוייקת כדי להתאים דרכי טיפול אך חשוב לבצע אבחון פסיכו דידקטי המאתר קשיים תפקודיים עם המלצות בהתאם.
    גם לגבי הטיפול התרופתי, במידה ואכן יש צורך בו - יש כיום חלופות כגון אדרל, ויואנס, סטראטרה ופוקלין.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו