קשב וריכוז?. או מה?.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשב וריכוז?. או מה?.
    צליל
    12/09/2015

יי שלום בני בן 5וחצי איך אפשר לדעת האם בני גם עם קשב וריכוז או היפר?? עבר אצל נאורולוגית בדיקה שיגרתית, מעבר לזה כלום, אני רואה שיש בעיה של קשב מתבטא בחוברת שנתתי לו לעשות אחרי 5דקות מתייאש אין לי כח עייף זה אחד מהמשפטים שלו, משתדלת שלא יצפה הרבה בטלויזיה אבל מדליק בחזרה פלסטלינה לגו אוהב, בחוץ רץ מצד לצד מתחבא חוזר אם אנחנו לכיוון הבית פתאום מוצא מיגלשה ברחוב עולה מבלי להודיע(בגן אם הגננת העירה לו זורק את הכל ועושה שערוריה), אני גרושה ויודעת שהוא חייב הצבת גבולות אשמח לכל עזרה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשב וריכוז?. או מה?.

הוספת תגובה

• קשב וריכוז?. או מה?. - תגובה

ד``ר עדי אדר
    13/09/2015

שלום לך!
    אכן האבחנה של הפרעת קשב בגיל צעיר דורשת מיומנות, סבלנות וקבלת מירב הנתונים על מנת לאבחן האם מדובר בהתנהגות קופצנית ותוססת של ילד צעיר אודפוס התנהגותי המהווה משום הפרעה. ואכן הקריטריונים להחלטה ובמיוחד לגבי טיפול צריך להתבסס עד כמה הדפוס ההתנהגותי מפריע לילד במישורים חברתי, לימודי מש/פחתי..
    יש כיום יחידות לגיל הרך המתמקצעות באבחנה בגיל זה וניתן לפנות אליהן. כמובן שחשוב להתייעץ עם הגננת והפסיכולוגית החינוכית כי להן יש גם בסיס להשוואה בסביבתו של הילד וכמובן ידע מקצועי.

שנה טובה!
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו