התחלתי טיפול באדרל!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלתי טיפול באדרל!
    ליאור
    17/11/2015

שלום!

עוד שהייתי ילד בן 6, איבחנו אותי עם בעיות קשב וריכוז ברמות דיי גבוהות, לקחתי ריטלין מגיל 6 עד 11 נראה לי.. ומאז לא ניסיתי שום תרופה לקשב וריכוז.

היום אני בן 25 ומשום מה בתקופה האחרונה הרגשתי שהבעיות קשב וריכוז שלי נהפכו להיות ממש קשות, כי התחלתי לשמוע צפצופים, והבנתי שזה קורה בגלל ריבוי גירויים שאני שומע בו זמנית.. נראלי לי קוראים לתופעה טיניטוס שיש אותה לכאלה שיש להם ADHD ברמה ממש גבוה.

עכשיו התחלתי לקחת אדרל במינון של 10 מ"ג, (ריטלין פשוט גורם לי לחרדות) ובהחלט קיימת אצלי הפרעת חרדה, עכשיו השאלה שלי אם אני יקח את האדרל כל יום במשך חודשיים... הבעיות קשב וריכוז שלי יפחתו או להפך התגברו..? ואני מדבר כמובן בלי עזרת הכדור, כאילו יש מצב שהמוח יתקן את עצמו קצת באמצעות האדרל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחלתי טיפול באדרל!

הוספת תגובה

• התחלתי טיפול באדרל! - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    19/11/2015

שלום,
    המוח לא מתקן את עצמו בגלל הטיפול.
    הטיפול התרופתי עוזר רק לשעות הטיפול באותו היום.
    טיפול תרופתי מתמשך עשוי בחלק מהמקרים לסייע גם בתחלואה נילווית כגון חרדות.
    את בעיית הטיניטוס אתה חייב לפנות לרופא המטפל כי זה לא בהכרח קשור להפרעת הקשב.

בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו