ריטלין LA ודפיקות לב מהירות למרות בדיקות תקינות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטלין LA ודפיקות לב מהירות למרות בדיקות תקינות
    אודל
    12/01/2017

לאחר המלצת הרופא המשפחתי ביקרתי אצל נוירולוגית שנתנה לי טיפול בריטלין la לאחר שהתחלתי לקחת אותו הבחנתי בקצב לב מהיר ומדי פעם תחושה של ראיית שחור כמו לפני עילפון הלכתי אליה וסיפרתי לה את הדבר היא אמרה שזה שטויות וכי הדבר שכיח עם הכדור ושלחה אותי לבדיקות לב שגם אותן ביצעתי והכל היה תקין. אך אני עדיין חווה תופעות אלה בלקיחת הכדור אומנם רק למספר רגעים אך אני מרגישה לכמה רגעים דפיקות לב חזקות ואף שחור בעיניים כאילו ואני עומדת להתעלף. האם זה נורמלי כפי שאמרה ואין לי מה לחשוש? אני מפחדת למרות שזה לא קורה לי כל פעם שאני נוטלת את הכדור אבל זה קורה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ריטלין LA ודפיקות לב מהירות

ד``ר עדי אדר
    17/01/2017

שלום לך -
    אכן ייתכנו תופעות של דופק מהיר לפרקי זמן קצרים. אין לכך משמעות מיוחדת בהנחה שאין הפרעות קצב בקרב בני המשפחה. עם זאת התלונה של "ראיית שחור" ותחושת עילפון היא תלונה מטרידה ואם אכן הנושא ממשיך יש לפנות שוב לרופאה המטפלת ולשקול את המשך הטיפול בתכשיר זה.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו