השפעת ריטלין על מחשבות אובדניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעת ריטלין על מחשבות אובדניות
    נופר
    06/11/2017

היי,
    אני סובלת מדיכאון שנמשך כבר שבע שנים..
    בנוסף לחרדות יומיומיות..
    אני מודעת לכך שהריטלין מגביר חרדות, אבל זה עבר עם הזמו.. מאז כבר לא הגביר לי ולא מרגישה את החרדות.
    אני מטופלת ברסיטל 40 מ"ג לדיכאון שבכלל לא עובד..
    אבל שמתי לב שבתום השפעת הריטלין (LA40) מתחילות מחשבות אובדניות והדיכאון מתעצם.. האם יש קשר? כי במהלך השפעתו להפך- אין מחשבות אובדניות ואני הרבה יותר שמחה..
    האם זה יעבור? כמו שעניין החרדות עבר?
    או שזה בכלל לא קשור לריטלין אלא לדיכאון ממנו אני סובלתשתדעו לכם שאם אתם מדברים בזמן עבודה מהפלאפון הפרטי שלכם במשך שעה, מסתכלים עליכם בעין לא יפה, אבל אם זה מהטלפון של המשרד- יחשבו שאתם עובדים ממש קשה
    אודה לתשובה.
    בחורה בת 24

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחשבות אובדניות ומתן ריטלין

ד``ר עדי אדר
    06/11/2017

שלום לך
    ראשית לא הבנת למה קשור המשפט האחרון שכתבת....
    אני מאוד ממליץ לפנות בדחיפות פסיכיאטר/ית המטפל/ת ולבחון את נושא המחשבות אובדניות. בהחלט יתכן שצריך להפסיק את הטיפול בריטלין וחובה להתייחס לנושא הזה!
    ריטלין לא גורם למחשבות אובדניות בדרך כלל אבל יכול להעצים קשיים רגשיים קודמים.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבות אובדניות

נופר
    08/11/2017

סליחה סליחה סליחה!! זה עשה לי העתק הדבק על משהו אחר שכתבתי... בטעות. תודה על המענה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו