האם ייתכן שריטלין מפסיק להשפיע?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ייתכן שריטלין מפסיק להשפיע?
    אורי
    07/01/2018

אני לוקח ריטלין כבר כמה שנים ולאחרונה אני שם לב שאני פחות מרוכז ויותר מתפזר גם כשאני לוקח את הכדור. יכול להיות שהכדור כבר לא משפיע עלי? אם כן זה אומר שאחת לכמה שנים אני צריך להעלות את המינון? זה לא מסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גם אצלי אבל בפחות

נופר
    20/01/2018

גם אצלי הוא עבד יפה בתיכון, בתואר העלתי מינון עבד חודש טוב. ואחר כך הפסיק לעבוד גם הקונצרטה הפסיקה את הויואנס לא הרגשתי והפוקלין לפרק זמן של רבע שעה.. סליחה שנדחפתי.. אתה חושב שאטנט יכול להיות פתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן השפעת הריטלין משתנה לאורך השנים.....

ד``ר עדי אדר
    23/01/2018

שלום לך !
    התופעה שאתה מתארת מוכרת וקשורה לשינויים בחילוף החומרים בעוצמת הפירוק של התרופה אשר עשויה להתגבר לאורך השנים.
    לעתים תכופות הפסקה של חודש "מנקה" את הזיכרון של הגוף והשפעת התרופה מתגברת.
    אין סיכון בהעלאת המינון כאשר זה מתבצע על ידי רופא שעוסק בנושא וכמובן לא חורג מהמינון המקסימלי המומלץ.
    בברכה,
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו