חוסר אחידות של השפעת הריטלין בין הימים השונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר אחידות של השפעת הריטלין בין הימים השונים
    Tzuki
    01/05/2018

נוטל ריטלין L.A 20 mg בקביעות כמה שנים כבר. עובד כפקיד בתחום הפיננסי בסביבת עבודה משרדית לחוצה מאוד עם מגוון של רעשי רקע, בממוצע כ 10 שעות עבודה ביום. המטרה בשימוש בריטלין הינה בעיקר הפחתת הסחת הקשב ושמירה על ריכוז לאורך שעות העבודה כדי לשרוד במקום העבודה.
    העיניין הוא כזה, יש ימים שהריטלין מאוד מפקס ובזכות זה יום העבודה עובר בצורה טובה מבחינת התפוקה מבחינת איכות הטיפול במשימות וכמובן שאני מסיים את היום בתחושת סיפוק עצמי. ויש ימים שהריטלין במקום לפקס הוא סוג של "מעיף" אותי/ מסמם אותי.
    כמות הריטלין הנצרכת בשני סוגי הימים שתיארתי לעיל היא אותה כמות וזמני הנטילה דומים - בסה"כ כמות של 5-6 גלולות ריטלין 20 mgL.A בפער של כשעה בין כדור לכדור.
    מה יכולה להיות הסיבה להבדלי ההשפעה כפי שתיארתי לעיל? כלומר שיש ימים "שהריטלין עובד" ויש ימים שהריטלין "לא עושה את העבודה"?
    האם יש לך המלצה כיצד לגרום לכך שתהיה השפעה מפקסת בכל ימות השבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חוסר אחידות בהשפעת הרתופה

ד``ר עדי אדר
    09/05/2018

שלום לך -
    לא ברור חי מי המליץ לך על מינון זה(שהוא בהחלט מעל המותר!) ומדוע ריטלין 20 מ"ג???
    גם לא מקובל לקחת כדורים אלו שעה אחר שעה.
    ממליץ שחזור לרופא המטפל לעשות סדר בטיפול התרופתי שלך.

בברכה
    דרד עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו