קונצרטה הפסיקה לעבוד בפתאומיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונצרטה הפסיקה לעבוד בפתאומיות
    ליאור
    25/02/2020

אהלן, כבר בערך חצי שנה שאני לוקח קונצרטה באופן קבוע (עם הפסקות בסופי שבוע). לפני 5 ימים חזרתי משבוע בחו״ל שבו כמובן שלא לקחתי את התרופה איתי. לאחר שחזרתי, הפסקתי פתאום להרגיש את השפעת הקונצרטה. אני מרגיש כאילו שלא לקחתי את התרופה בכלל וזה מאוד מוזר לי, מכיוון שעד לפני החופשה בחו״ל הכל היה רגיל ועבד מצוין. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהכדורים אוחסנו לא כראוי ונחשפו לחום או לחות. הזמנתי חבילה חדשה וגם מהכדורים החדשים אני לא מרגיש כמעט כלום.
    איך זה יכול להיות? מה אני יכול לעשות במקרה הזה? נטילת הקונצרטה חשובה לי מאוד מכיוון שאני לומד כל יום מהבוקר עד הלילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפסקה פתאומית של השפעת הקונצרטה

ד``ר עדי אדר
    17/04/2020

שלום ליאור

שוחחנו כבר על הנושא ואכן אין לי הסבר ברור מדוע התרופה הפסיקה להשפיע. לפעמים במצבים כאלה הפסקת הטיפול למשך חודש מאפשר חידוש השפעת התרופה. כמובן שמצב כזה ניתן לתת תרופות שונות כגון פוקלין או ויואנס להן משך זמן השפעה דומה.

ביראות שלמה!
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו