אני בת 45 ומקבלת כדורים לדיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בת 45 ומקבלת כדורים לדיכאון
    AS
    16/08/2008

הפסיכיארטית הציעה לי לפנות לנירולוג לבדוק בעית קשב וריכוז . כי כן לפי כל הסימנים גם אני חושבת שאני בעית קשב וריכוז. כי מילדות בית הספר לו זכור לי שלמדתי טוב היתי חולמת ובזמנו לו היה האיבכונים . השאלה שלי כזאת עם אני לו מתכוונת לעבוד .למה אני צריכה לעבור איבכון קשב וריכוז . זה מה שבעלי אומר לי . למרות שאני רוצה לעבוד בחוץ .או לפחות לנסות להיות ממוקדת ולא מיתפזרת במחשבות בראש שלי אני לו מצליחה לתת תשובות לעצמי . וכאשר אני בבית עובדת אני מתפזרת בכל מיני דברים וגם בדיבורים . מה אתה מציע לי ? אין לי כסף לעשות איבכונים .מה מציע כבר מיזמן מזמן אמרה הפסיכיאטרית ולא עשיתי כלום כי גם ככה אני מקבלת הרבה תרופות MTX פעם בשבוע זריקה . אטופן 2 ביום למיקטל 2 ביום פלקוניל לפרקים 2 ביום פריזמה 3 ביום . למרות שעכשיו אני מתחילה לעשות שינוי לגב הדיכאון . אשמח לשמוע עיצתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם לבצע אבחון?

ד``ר עדי אדר
    16/08/2008

שלום לך!

אבחון להפרעות קשב עושים כאשר רוצים להבין תופעות מסוימות המפריעות לתפקוד היום יומי ובמיוחד אם רוצים ללמוד או לתפקד יותר טוב בעבודה.
    כיום לאור מצבך הרגשי, הכלכלי ולאור העובדה שאינך מתכוונת כנראה לעבוד או להתחיל ללמוד איני מציע לך לעשות אבחון של הפרעות קשב!
    שלל התרופות שאת מקבלת מן הסתם לא יאפשרו לך (במידה ואכן תאובחן הפרעת קשב ראשונית) לקבל טיפול באחד מתכשירי הריטלין. תרופה זו עלולה לעתים להחמיר מצבים רגשיים וסביר להניח כי לא תוכלי להיות מטופל בה.
    עלייך לפנות לפסיכיאטרית אשר מטפלת בך ולהתייעץ איתה בנושא כאשר יש כיום גם תכשירים אחרים, להוציא ריטלין, אשר עשויים לשפר קשב וריכוז.
    בכל מקרה ברור כי אם אכן תרצי לברר נושא זה תהיי חייבת לבצע אבחון מעמיק וזהיר אצל פסיכיאטר (ולא נוירולוג) המומחה לאבחון הפרעות קשב וריכוז.

בברכה!
    דר' עדי אדר
    לצורך יעוץ אישי ניתן להתקשר לטל' 050-6800178
    ימים א-ה, בין השעות 2230-2000

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו