כיתה קטנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיתה קטנה
    לי
    25/06/2007

בני עבר מכיתה רגילה לכיתה קטנה כבר שנה לומד כשהיה בכיתה הרגילה בני לא למד ביכלל היה קורע מחברות כל הציונים שלו 40

ובעיות מישמעת לא היה

היום שנימצא בכיתה קטנה יש לו בעיות משמעת
    אבל יש לו ציונים טובים
    מבחינת התנהגות
    כל יום מתקשרים אלי יש ימים שהוא מושהה

כל יום בני מקלל את המורה את הילדים ואומר שהבית ספר דפוק והחומר שלומדים של כיתה א'

יש לציין שאני זאת שיזמתי שיעברו אותו לכיתה קטנה
    גם הפסיכולוגית של הבית ספר המליצה לי
    היום אני מרגישה שאני מצטערת שעשיתי את זה

אני מרגישה שהילד לא שמחאפשר לומר שאיבד את שמחת החיים והוא רציני

מה עושים ?

לפני שנתים עשיתי לבני איבחון דידקטי והמאבחנת כתבה שהילד צריך הוראה מתקנת אינטנסיבית

וכיתה קטנה

אני אובדת עצות מצד אחד

בכיתה הרגילה לא למד אבל לא היה בעיות משמעת וילד חברותי

ומצד שני בכיתה הקטנה שונא ללכת בבוקר מקלל כל בוקר את כולם ויש המון בעיות משמעת

יש 8 בנים בכיתה שלא ניפגש איתם הוא ניפגש עם הילדים מהבית ספר הישן מבחינת לימודים בכיתה הקטנה מביא ציונים במבחנים 90

מבקשת יעוץ ?

האם אני צריכה להחזיר אותו לכיתה הרגילה
    האם הנפש שלו יותר חשובה מהלימודים
    אני בדילמה
    מה עושים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיתה קטנה

הוספת תגובה

• כיתה קטנה

אייל אליאש
    01/07/2007

בנוגע להתאמה לכיתה לקויי למידה אני לא יכול לדעת שכן אין בפני את החומר האיבחוני.
    בכל אופן ניראה לי שבנך חווה את שיבוצו בכיתה קטנה כפגיעה בערך העצמי שלו, וניאה שנמצא במאבק עם צוות בי"ס על כך ששיבצו אותו שם. במידה וזו הכיתה המתאימה לו מבחינה לימודית כדאי לעבוד עימו על קבלת קשייו ולראות אם אפשר לרתום אותו לעזור לעצמו במקום להלחם בבי"ס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו