מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיתה קטנהלי25/06/2007
בני עבר מכיתה רגילה לכיתה קטנה כבר שנה לומד כשהיה בכיתה הרגילה בני לא למד ביכלל היה קורע מחברות כל הציונים שלו 40
ובעיות מישמעת לא היה
היום שנימצא בכיתה קטנה יש לו בעיות משמעת
אבל יש לו ציונים טובים
מבחינת התנהגות
כל יום מתקשרים אלי יש ימים שהוא מושהה
כל יום בני מקלל את המורה את הילדים ואומר שהבית ספר דפוק והחומר שלומדים של כיתה א'
יש לציין שאני זאת שיזמתי שיעברו אותו לכיתה קטנה
גם הפסיכולוגית של הבית ספר המליצה לי
היום אני מרגישה שאני מצטערת שעשיתי את זה
אני מרגישה שהילד לא שמחאפשר לומר שאיבד את שמחת החיים והוא רציני
מה עושים ?
לפני שנתים עשיתי לבני איבחון דידקטי והמאבחנת כתבה שהילד צריך הוראה מתקנת אינטנסיבית
וכיתה קטנה
אני אובדת עצות מצד אחד
בכיתה הרגילה לא למד אבל לא היה בעיות משמעת וילד חברותי
ומצד שני בכיתה הקטנה שונא ללכת בבוקר מקלל כל בוקר את כולם ויש המון בעיות משמעת
יש 8 בנים בכיתה שלא ניפגש איתם הוא ניפגש עם הילדים מהבית ספר הישן מבחינת לימודים בכיתה הקטנה מביא ציונים במבחנים 90
מבקשת יעוץ ?
האם אני צריכה להחזיר אותו לכיתה הרגילה
האם הנפש שלו יותר חשובה מהלימודים
אני בדילמה
מה עושים?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיתה קטנה
אייל אליאש01/07/2007בנוגע להתאמה לכיתה לקויי למידה אני לא יכול לדעת שכן אין בפני את החומר האיבחוני.
בכל אופן ניראה לי שבנך חווה את שיבוצו בכיתה קטנה כפגיעה בערך העצמי שלו, וניאה שנמצא במאבק עם צוות בי"ס על כך ששיבצו אותו שם. במידה וזו הכיתה המתאימה לו מבחינה לימודית כדאי לעבוד עימו על קבלת קשייו ולראות אם אפשר לרתום אותו לעזור לעצמו במקום להלחם בבי"ס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?