הפרעות קשב וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קשב וריכוז
    מיכל
    22/07/2007

אני בת 18 וסיימתי את התיכון. מאז ומתמיד היה לי קשה ללמוד לעולם לא הייתי מסוגלת לשבת במשך שיעור שלם ולהקישב למורה(45 דקות). ואם היה רעש בכיתה אז לא יכלתי להתרכז או להשלים מבחן עד הסוף.
    במהלך מבחן אם לא התרכזתי בגלל הרעש הייתי כמה בעצבים ועוזבת ת'מבחן.
    לאחר שנים שהייתי הילדה המופרעת והלא ממושמעת הלכתי לאיבחון בהמלצת אחת ממורותיי.
    באיבחון אכן התגלתה הפרעת קשב וריכוז וקיבלתי מספר הקלות(הערכת זמן,מבחן בע''פ,הקראת שאלון) בנוסף הופנתי לבדיקה לראות האם אני אצטרך ריטאלין. עשיתי מבחן במשך 20 דקות לאחריו לקחתי ריטאלין ותוך מספר דקות התנהגתי בצורה קיצונית. במקום להירגע התחלתי להתפרע ולצעוק על שטויות ואח''כ כשההשפעה של הכדור חלפה הרגשתי כאילו משהו השתלט עליי.החליטו כי אני לא זקוקה לריטאלין אבל אני לא מוצאת את עצמי ואני מפחדת ללכת לצבא כי אני יודעת שאם ייצעקו עליי או יגידו לי לעשות משהו שאני לא אסכים איתו אני יכולה לצעוק ולעשות בלאגן אפילו שאני יודעת שאסור לי ויש כללים שאני צריכה לציית להם.
    מה עליי לעשות כי אני אובדת עצות וההורים שלי התייאשו ממני ומההתנהגות הבלתי ניתנת לריסון שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות קשב וריכוז

הוספת תגובה

• הפרעת קשב

אייל אליאש
    22/07/2007

שלום מיכל
    אל תתיאשי.
    לדעתי כדי לפנות להערכה חוזרת במרכז המתמחה באיבחון וטיפול למבוגרים.
    ניתן לפנות לדר אבי יקיר פסיכיאטר ( לא להיבהל) המתמחה באבחון וטיפול בהפרעת קשב במבוגרים. הוא מקבל בהדסה אופטימל . יש מרפאה בתל אביב וירושליים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וזה יעזור לי?

מיכל
    23/07/2007

הוא יוכל לעזור במשהו?
    כי הייתי אצל פיסיכולוג ופסיכיאטר והם לא עזרו בכלום והייתי מטופלת בערך 3-4 חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

איל אליאש
    24/07/2007

אני לא יודע את הפרטים המלאים לגבייך ואני לא יכול להבטיח שזה יעזור. אך זו מרפאה שמתמחה בהפרעת קשב אצל מבוגרים ולכן הפנתי אותך לשם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו