מאסטר -מיינד ?המצאה מהפכנית לטיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאסטר -מיינד ?המצאה מהפכנית לטיפול
    רותי
    29/12/2008

שלום רב שמי רותי אימא לאיתי שבקרוב ימלאו לו 13 שנים אנו בטיפול בריאטלין מאז שאיתי היה בגיל 6 שנים לאחרונה פורסמה מודעת פירסום אודות יעילות המכשיר מאסטר -מיינד לקשב וריכוז במקום ריטאלין אשמח לקבל המלצה וחוות דעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מאסטר

ד``ר אריה בקלו
    29/12/2008

רותי שלום,
    למיטב ידיעתי, אין עד היום שום מחקר רפואי רציני שהוכיח את מידת היעילות של הטיפולים הממוחשבים השונים המצויים בשוק.
    אני יכול, וחייב ,לומר לך שאין תחליף אמיתי לטיפול התרופתי(ריטלין) לאלו שנקבע כי זקוקים לתרופה.מי שאומר אחרת הוא קרוב לוודאי שרלטן שצריך להזהר ממנו, במיוחד אם הוא גם מציע להפסיק את הטיפול התרופתי .
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המכשיר עזר לי מאוד

מיכאל שימקובי
    16/03/2009

אני משתמש במכשיר כבר למעלה משנה והוא ממש עוזר לי לבעיות השינה והחרדות שהיו לי, כיום אני לא יכול לחשוב על לזוז מהבית בלעדיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאסטר מאינד

איציק
    04/11/2009

למיכאל שימקובי נא צור קשר איתי תודה (נייד :050-2331373)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו