ספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספורט
    אריאלה
    08/01/2009

יש לי לילד בכיתה ו' שסובל מהפרעות קשב וריכוז. כש באי.אי.ג'י בשינה גילו אצלו הפרעות אפילפטיות. כמובן שיש לו קושי בלימודים שעם השנים יש שיפור וכמובן שריטלין לא תרופה מתאימה עבורו. שאלה שלי היא כאזת: שמעתי שיש ספורט מיוחד שיכול אולי לעזור בנושא הריכוז האם תוכלו לכוון אותי לכיוון של ספורט כזה (אציין כי הילד לא היפר אקטיבי) ואני גרה בת"א ואם ידוע על מכון כזה אשמח לקבל שם תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספורט

הוספת תגובה

• ספורט

ד``ר אריה בקלו
    08/01/2009

אריאלה שלום,
    ראשית לא ברור לי מדוע "כמובן" שריטלין לא מתאים לבנך? האם זו קביעה של הנוירולוג המטפל באפילפסיה או קביעה שלך?
    ישנם מספר דברים היכולים לסייע/ להשלים הטיפול בהפרעת קשב וריכוז ובינהם סוגי ספורט הדורשים משמעת, סדר, פעולות קואורדינטיביות וכו' ובקיצור, ג'ודו ,קרטה וכו'.
    הספורט לא פותר את הבעיה אך בהחלט יכול לעזור כטיפול משלים.
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילפסיה מהווה הוראת נגד לריטלין?

ד``ר עדי אדר
    08/01/2009

שלום!
    אני רוצה להצטרף למענה של דר' בקלו ולחדד את הנושא - הפרעות אפילפטיות בתרשים EEG עדיין לא מהוות אבחנה של אפילפסיה.
    כמו כן אפילפסיה לא מהווה הוראת נגד למתן ריטלין ובהחלט מותר לטפל בריטלין בילדים אפילפטים עם הפרעת קשב! כמובן שנושא זה צריך להתבצע בהתאם להמלצות הנוירולוג המטפל!

בברכה,
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו