בעיית שמיעה כתוצאה מהפרעת קשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית שמיעה כתוצאה מהפרעת קשב
    אורן
    15/01/2009

ראשית כל אני רוצה להודות לכם על כך שכוונתם אותי בתשובות שעזרו לי מאוד עד כה בפתרון הבעיה שלי. אני סובל מבעית שמיעה לא מאובחנת. בדיקות שמיעה שערכתי יצאו תקינות(בצעתי כל בדיקה אפשרית) והגעתי למצב שאני מאוד מתוסכל ומרגיש אובד עצות. ההרגשה היא שאני שומע אך לא מאבחן את המילים כלל(הצליל לא מפוענח למילים). בקרתי אצל פסיכיאטרית שכיוונה אותי לאבחון של הפרעות קשב אך טוענת שהיא גם זיהתה אצלי ברוקסיזם(חריקות שיניים חזקות גם בזמן השינה) וזה גורם לבעיות שמיעה( דבר שהופרך ע"י מומחה א.א.ג באיכילוב).עוד טוענת בפסיכיאטרית שראשית אני חייב לטפל בבעיה זו לפני שאני ניגש לטפל בבעית הקשב. האם יש קשר בין הברוקסיזם לבעית השמעה שלי? האם צורת השמיעה המהומהמת שלי תואמת לבעית קשב? מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שמיעה ובעיית קשב?

ד``ר אריה בקלו
    15/01/2009

אורן שלום,
    אינני בטוח שהבעיה שאתה מעלה קשורה לנושא הפורום.
    אין לי את הידע לענות לך על קשר אפשרי בין ברוקסיזם ובעיית שמיעה.
    ברור שליקוי בשמיעה עלול להשפיע על רמת קשב וריכוז ,אך אין בכך להוות אבחנה או אף חלק מימנה.אם יש לך תופעות נוספות המחשידות לבעיית קשב וריכוז אז ראוי שתעבור איבחון. אם רק השמיעה היא הבעיה אז ספק אם זה הכיוון.
    בברכה
    דר' אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו