בקשת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשת עזרה
    SAD
    22/03/2009

אני בן 35 לאחרונה התחלתי לשקול לעבור אבחון קשב ורכוז אחרי כל כך הרבה קשיים בתפקוד לאורך השנים. אני אקדמאי בעל שני תארים ראשונים וכיום לומד לתואר שני באוניברסיטה ועובד בשתי מקומות שונים. לאחרונה מאוד מוטרד מהמחשבה שיש לי בעיות בקשב ורכוז שמקשים עליי מאוד לתפקד מהלך היום ואני חש צורך רב לעבור אבחון בדחיפות על מנת לשלול או לאושש את העניין. השאלה שלי היכן אפשר לעבור אבחון מלא באזור הדרום ב"ש? מה העלות של אבחון כזה? אשמח לשמוע המלצות ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשת עזרה

הוספת תגובה

• קשב וריכוז -מבוגרים

ד``ר אריה בקלו
    23/03/2009

שלום,
    ראשית, לא לפחד כלל. בוגרים רבים ובהם אקדמאים לא מעטים ,מגלים את היותם עם הפרעת קשב וריכוז רק לאחר שנים רבות של שחיה קשה נגד הזרם.
    אין בעיה לאבחן ולטפל גם בגילך וזה ממש לא מאוחר מידי.
    מאחר ואתה מהדרום ,אני ממליץ לך לפנות לדר' עדי אדר -שותפי לפורום.
    בהצלחה
    דר' אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות נוספות בקשר לאבחון

SAD
    23/03/2009

תודה על תשובתך ד"ר בקלו עיינתי באתר של ד"ר אדר ומאוד התרשמתי, אשמח להתייחסותו בקשר לעלות ש/ל האבחון, זמן המתנה לקבלת תור במכון, והאם תוצאות האבחון במכון זוכות להכרה באוניברסיטה ושאלה נוספת בקשר לאבחון אני דובר שפת אם ערבית ותהיתי עד כמה המימד של השפה יכול להשפיע על תוצאות האבחון? כלומר האם זה נילקח בחשבון בעת האבחון?או אין כל משמעות? מקווה שהייתי מספיק ברור בשאלתי ואגב אני במקור מאזור חיפה, לומד ועובד בשנה האחרונה בדרום ושוב תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחון מבוגרים

מיכל
    24/03/2009

רציתי לדעת האם האבחון למבוגרים במכון אדר כולל גם TOVA גם BRC וגם CPT? האם המבחנים הללו שונים בין ילדים למבוגרים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו